teknikjobb.se

logga

Elkonstruktör mot företag i Kalmar

Ort
Kategorier
Utgår

2021-03-17

Ansök nu

Elkonstruktör mot företag i Kalmar

Företagsinformation

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 6 städer och är idag ca 400 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Tjänstebeskrivning

För kunds räkning söker vi nu en Elkonstruktör till deras verksamhet i Kalmar. Tjänsten är på heltid. Du kommer att behöva vara på plats i Kalmar för vissa möten och avstämningar, men annars finns möjlighet att arbeta från annan ort alternativt hemifrån. Som elkonstruktör kommer du ta fram elritningar i samband med nykonstruktion, lista material och komponenter som ska användas, ta fram kabellistor m.m. Även beräkningar och dimensionering.

Kvalifikationer

Vi söker efter dig som har erfarenhet av EPLAN P8, och det är meriterande om du även har kännedom om de olika standarder som förekommer, CE, UL, CSA och NFPA. Mycket av de arbete som skall göras dokumenteras och presenteras på engelska, och av den anledning ser vi att du både talar och skriver obehindrat på engelska. Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet att arbeta med bearbetningsmaskiner, troligen har du arbetat med konstruktion av gjutmodeller, kugghjul och/eller toleranssättningar. Som person är du prestigelös i ditt arbete mot kunder, kollegor och andra avdelningar, och vi sätter stor fokus på samarbete i alla led. Bor du på annan ort är det inga problem, då man kan arbeta hemifrån många dagar i veckan, och vara på plats i Kalmar nån dag eller två, för avstämningar och möten. Du uppskattar att arbeta självständigt och driva dina projekt framåt. Låter detta intressant? Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Terése Smålander Carlstedt på telefon 0734–666 884 alternativt e-post terese.carlstedt@premier.se 

Kontaktperson(er)

Terese Smålander Carlstedt

0734-66 68 84

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Göteborg

Publiceringsdatum

14 February 2021

Dela detta jobb

logga
Elkonstruktör mot företag i Kalmar

Premier Service AB