teknikjobb.se

Elkonstruktör med automationserfarenhet

Ort
Utgår

2018-12-21

Ansök nu

Elkonstruktör med automationserfarenhet

Vi söker erfarna och självgående el konstruktörer med industriell inriktning till vårt kontor i Västerås, för varierande uppdrag åt våra kunder i Mälardalsregionen.

Du är utbildad högskoleingenjör med el/automation inriktning eller så har du lång erfarenhet inom industriell elkonstruktion kryddad med både praktiska och teoretiska inslag.

Du har några års erfarenhet av att konstruera i CAD-systemen ElMaster Concept.
Programmering och driftsättning av PLC systemet Allen-Bradley RSlogix 5000. Kompetens inom andra konstruktions verktyg så som ElProCad eller Engineering Base är meriterande, det samma gäller PLC system Siemens TIA-portalen eller ABB 800xA.

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2017 omsatte Rejlers 2,5 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm. Kom och väx med oss! Designing your future. Today.

Kontaktperson

Daniel Engbom
Gruppchef Technology
daniel.engbom@rejlers.se
+46 706 37 26 41

Industry

Inom Industry arbetar vi med industriprojekt i branscher som gruvnäringen, papper och massa, samt stål- och verkstadsindustrin, uppdrag som tillsammans med våra kunder tar oss ut i världen. Vi erbjuder dessutom kvalificerade tjänster inom energi-, infrastruktursektorn, livs- och läkemedelsindustrin samt fordon och offshore. Hos oss träffar du tekniker och ingenjörer som jobbar med tekniska lösningar och system som effektiviserar, automatiserar och utvecklar industrins processer och produkter. Vi finns med hela vägen från planering, konceptutformning och analys till projektledning, konstruktion, implementering, driftsättning och underhåll. Rejlers bedriver även ett innovations- och utvecklingsarbete för att hjälpa kunder att ta fram nya produkter och system.

Dela detta jobb

Elkonstruktör med automationserfarenhet

Rejlers Sverige AB