teknikjobb.se

Logga

Elkonstruktör - Luleå

Företag Pöyry
Ort
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Elkonstruktör - Luleå

Om jobbet

Bakom varje framsteg finns en hängiven person som vill göra skillnad. Inte bara på kort sikt, men för kommande generationer. Inom ÅF Pöyry Processindustri är vi 3 000 modiga lagspelare som tillsammans skapar nya möjligheter genom hållbara teknik- och designlösningar. Och vi vill gärna bli fler…

Sektionen för El, instrument och Automation i Luleå vill bli fler! Vi har stora och intressanta projekt i våra orderböcker där vi projekterar framtidens energilösningar för basindustrin i Sverige, hållbar lösningar för gruvdrift och framtidens gröna fordonsbränslen m.m. Dessutom ökar förfrågningarna från våra kunder och vi välkomnar nu dig med erfarenhet av elkonstruktion och som är nyfiken på konsultrollen i ett starkt och trygg företag med framåttänk! Vi söker förutom till Luleå också elkonstruktörer till Kiruna, Gällivare och Piteå, det som passar dig bäst.

Som konsult inom elkonstruktion kommer du att få en varierad vardag med olika utmaningar och spännande samarbeten. Du kommer att få möjlighet att arbeta inom olika branscher och teknikområden såsom gruv, papper och massa, stål och energisektorn. Arbetet sker i projektform tillsammans med specialister från olika ÅF Pöyry kontor och våra kunder. Vi jobbar i projektform från ÅF Pöyrys egna kontor. Som konsult inom elkonstruktion dimensionerar och dokumenterar du elanläggningar, skapar förfrågningsunderlag och agerar beställarstöd, tar fram krets- och förbindningsscheman, layouter, kabellistor, val av apparater och kabeldimensioneringar m.m.

Hos oss har du möjlighet att både förbjuda dig i din kunskap men även bredda din kompetens! ÅF Pöyry i Luleå består av ett glatt gäng som delar med sig av sin kunskap och lär av varandra. Vi utmanar, jobbar proaktivt och är problemlösare. För oss är det viktigt med balans mellan privatliv och arbete och vi tror på att du presterar bättre om man har roligt tillsammans, därför har vi regelbundet gemensamma aktiviteter såsom afterwork, sektionsträffar och olika idrottsaktiviteter.

Hoppas att du vill bli en av oss!


Vem är du?

Vi ser att du är utbildad högskoleingenjör med några års relevant arbetslivserfarenhet inom elkonstruktion, eller gymnasieingenjör men då med lite längre arbetslivserfarenhet. Du har kunskap och vana av att arbeta i projekteringsverktyg baserat på AutoCad och hanterar Office verktygen och andra IT verktyg. Då du kommer ha mycket kontakt med både kunder och kollegor behöver du kunna uttrycka dig väl på svenska och engelska, i både tal och skrift. I tjänsten ingår det resor vilket ställer krav på körkort. 

För att trivas hos oss brinner du framförallt för teknik! Du är kontaktsökande och trivs med att samarbeta med andra. Din lyhörda och nyfikna sida gör att du snabbt tar till dig ny kunskap och gärna lär av dina kollegor. Du har inga problem med att ta egna initiativ och du tar gärna ansvar för din egen utveckling. Att leverera ett gott resultat är något du drivs av! ÅFs värdeord är modig, hängiven lagspelare - något som även du känner igen dig i.

Blir du nyfiken?

Skicka in din ansökan redan idag då rekryteringsarbetet sker löpande!
Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Vi erbjuder

Vill du vara med på en spännande resa tillsammans med ÅF Pöyry där vi skapar en av Europas och Sveriges vassaste konsultorganisationer inom processteknik? Vi är med på de flesta större industriinvesteringarna i Sverige och vi kan erbjuda våra anställda spännande uppdrag i en utvecklande arbetsmiljö.

Om du brinner för teknisk utveckling och gillar att samarbeta för att hitta den bästa lösningen, då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande, spännande och samhällsnyttiga arbetsuppgifter och projekt världen över!

Som medarbetare på ÅF Pöyry får du jobba i en intressant miljö och med framtidens teknik. ÅF Pöyry har en enorm bredd av teknisk kunskap och tillsammans kan vi göra storslagna saker! Vi är nyfikna på framtidens teknik, dess utmaningar och vad vi kan göra tillsammans för att skapa hållbara tekniska lösningar för kommande generationer. Vi tror på att utmana, stödja och ta fram det bästa i varandra!

Om företaget

ÅF Pöyry är ett ingenjörs- och designföretag med över 16000 anställda med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik.

ÅF Pöyry Making Future.

Kontaktuppgifter för frågor

Department Manager
Håkan Wessel
+46 733 311210
hakan.wessel@poyry.com

Dela detta jobb

Logga
Elkonstruktör - Luleå

Pöyry