teknikjobb.se

Har du ett stort intresse kring el? Är du ambitiös och systematisk som person? Då tycker vi att du ska söka tjänsten som elingenjör hos oss!

Tjänsten är placerad inom avdelningen för verksamhetsstöd inom Sektor service. Hos oss får du arbeta med ett gäng kompetenta medarbetare och sakkunniga inom områdena VVS, larm, brand, ventilation, bygg, energi och verksamhetsutveckling. Tillsammans arbetar vi för att ge stöd och service till övriga avdelningar inom Sektor service.

Sektor service, som är en del av kommunstyrelseförvaltningen, är Falu kommuns leverantör av interna service- och kringtjänster enligt ett FM-koncept, lokalförsörjning och förvaltning av de flesta av kommunens fastigheter. Uppdraget är att stödja kommunens olika verksamheter genom att tillhandahålla ändamålsenliga och funktionella lokaler, smakliga och näringsriktiga måltider, verksamhetsanpassat IT-stöd och -support, fordon och befordringsservice med flera kringtjänster. Falu kommun är regionalt den ledande offentliga arbetsgivaren att utveckla FM-tjänster och stöd baserade på BIM. Denna utveckling sker både i byggnation och förvaltning.

Hos oss på avdelningen för verksamhetsstöd får du arbeta med varierande arbetsuppgifter och du får stora möjligheter att utvecklas och växa. Vi erbjuder även flera uppskattade förmåner såsom årsarbetstid, rätt till justering av sysselsättningsgrad samt semesterväxling.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som elingenjör hos oss blir du kontorets sakkunnige inom elområdet. Du förväntas bära elanläggningsansvaret för våra befintliga fastigheter och anläggningar samt vid ny- och ombyggnadsprojekt. Du förväntas också vara auktoriserad elinstallatör. Arbetsuppgifterna är varierande och ingen dag är den andra lik. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat att du:

- Har koll på aktuella lagar, förordningar och föreskrifter inom dina ansvarsområden

- Beslutar om riktlinjer för skötsel av anläggningar och anordningar

- Utför kontroller vid anläggningar

- Är sakkunnig i byggprojekt

- Är ansvarig för delegeringar till yrkesman

- Utser kontrollansvariga

- Tar fram instruktioner för kontroller mm. 

Kvalifikationer

Utbildning och erfarenhet

- Högskoleutbildning inom relevant område och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet som av arbetsgivaren bedöms likvärdig 

- Auktorisation A (allmän elbehörighet)

- B-körkort

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är ambitiös och kontinuerligt vill växa och utvecklas i din yrkesroll. Du har förmågan att ta egna initiativ samt att du tar ansvar över det egna arbetet. Du är strukturerad, systematisk och noggrann i ditt tillvägagångssätt. Du är dessutom en god kommunikatör med förmågan att anpassa din kommunikation till olika målgrupper. Vi ser också att du har förmågan att skapa och upprätthålla relationer. Vidare har du en god samarbetsförmåga och trivs med både självständigt arbete som teamarbete.

Det är meriterande om du har…

- Erfarenhet av projektledning

Anställningsvillkor

 • Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde efter överenskommelse. Kopior på betyg lämnas i samband med intervju.

  Upplysningar

  Magnus Johansson, Administrativ chef, 023- 821 94

  Fackliga företrädare

  Vision, Christina Johansson, 023-821 10

  Saco, Ulrika Bergman, 023 – 827 74

  Övrigt

  Vi har gjort ett aktivt val av annonseringskanaler och undanbeder oss därför all kontakt från jobbsajter, annonsörer eller liknande. Tack!

 • Antal tjänster:1
 • Sista ansökningsdag:2020-08-23
 • Arbetsgivare:Sektor Service, Falu kommun
 • Ort:
 • Titel:Elingenjör till Sektor service
 • Tjänstens omfattning:100
 • Webrecruiter ID:4265218595

Logga

Elingenjör till Sektor service

Företag Falu kommun
Ort
Utgår

2020-08-23

Ansök nu

Dela detta jobb