teknikjobb.se

Elingenjör (Provare/Kontrollanläggning) - Vattenfall Services (Trollhättan)

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-11-28

Ansök nu

Elingenjör (Provare/Kontrollanläggning) - Vattenfall Services (Trollhättan)

 


Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.
Vi erbjuder dig ett fritt, men ansvarsfullt arbete inom elkraft/kontrollanläggning. För rätt person finns här goda möjligheter till fortsatt personlig och teknisk utveckling. Är du intresserad av en ny utmaning?
 


Din roll som provare/kontrollanläggningsingenjör

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat:

– underhållsprovning av reläskydd

– idrifttagning, konfigurering och provning av kontrollanläggningar

– felsökning och reläomställningar

– arbete med fjärrkontroller och övrig stationsutrustning

Mindre konstruktionsanpassningar kan förekomma i samband med idrifttagningar. Du kan vid behov också anta rollen som ledare för projekt och åtaganden som ligger inom ditt kompetens- och teknikområde.
 


Dina kvalifikationer som provare / kontrollanläggningsingenjör

Du har:

– eftergymnasial elkraftsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom elkraft

– kunskap om elkraftanläggningar

– erfarenhet av arbete med anläggningar inom 130-400 kV är meriterande.

– kunskap om reläskyddsfilosofi, konfigurering och erfarenhet av CAD-baserad miljö är meriterande
 
Du har datorvana, B-körkort och talar och skriver svenska. Det förekommer resor i tjänsten, så det är viktigt att du ser positivt på att det är en del av ditt arbete.
 


Mer information

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Richard Bagge, 072 465 34 71. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Teri-Anne Brink, teri-anne.brink@vattenfall.com.

Fackliga representanter för denna tjänst är Anders Sundqvist, Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.
 


Placeringsort: Trollhätten
 


Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.
 


Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
 


Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast 17:e oktober 2021! Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering varvid rekrytering kan ske innan sista ansökningsdag.
 


Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se 
Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!Följ oss gärna

Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB

Instagram – Vattenfallservices
 

 

Dela detta jobb

Elingenjör (Provare/Kontrollanläggning) - Vattenfall Services (Trollhättan)

Vattenfall AB