teknikjobb.se

 

Element Metech AB söker Teknisk skribent/Konsult 

Element Metech är ett företag med inriktning på området konsulttjänster inom mätteknik, kalibrering samt anskaffning av mätinstrument.
Våra kunder består av såväl stora som små företag inom svensk industri. Vi är Sveriges största auktoriserade kalibreringslaboratorium där vi tillhandhåller konsulter med kompetenser inom optisk, elektrisk, hög och lågfrekvent, mekanisk, fysikalisk samt medicinteknisk mätteknik.

Vi söker nu dig som är ingenjör eller innehar teknisk kompetens som du införskaffat på annat vis och som har ett mycket stort tekniskt intresse, gärna med inriktning elektronik. Någon form av kvalitetsbakgrund samt mätteknisk kompetens är meriterande.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att som Teknisk skribent ta fram dokumentation, främst till en av våra stora kunder, Försvarsmakten. Detta omfattar användar-, underhålls, och tekniska publikationer samt övriga tekniska beskrivningar och instruktioner. Att utveckla och förbättra våra rutiner och processer är också en del i arbetet. Då resor kan ingå i uppdraget önskas att du har körkort. Tjänsten är placerad i Arboga.

Som person är du strukturerad och noggrann. Du har fallenhet för kommunikation då arbetet utförs i ett nära samarbete med kunden. Du är en del i ett team där vi tillsammans strävar att utveckla verksamheten men samtidigt krävs att du i dina dagliga åttaganden arbetar självständigt. Du har stora möjligheter att själv påverka din vardag, du är handlingsinriktad och får saker att hända och trivs att ta eget ansvar. Du hanterat svensk och engelska i både tal och skrift.
Erfarenhet från den svenska försvarsindustrin och dess organisation är meriterande.

Låter det som ett steg i rätt riktning i Din karriär, skicka då ditt CV till kristina.wiberg@element.com.

Märk ansökan Tekniks skribent/Konsult.
Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Lars Wahlqvist på telefon 0723 - 91 61 25 eller HR chef Kristina Wiberg, 0705-75 60 06.

Vi arbetar med löpande urval så sök gärna tjänsten redan idag.

Element Metech AB söker Teknisk skribent/Konsult

Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-02

Ansök nu

Dela detta jobb