teknikjobb.se

Element Metech är en ledande obunden fullserviceleverantör av mätteknik och kalibreringstjänster inom många olika industrisektorer. Våra kunder finns hos flygindustrin, försvar, biomedicin, telecom, energi, life science, elektronik samt fordons- och verkstadsindustrin. Vi har huvudkontor i Linköping och är ca 400 anställda i 6 länder. Vi ingår i Element Materials Technology koncernen där vi tillsammans utgör en av världens främsta resurser inom den globala TIC - sektorn, Testing, Inspection & Certification.                                           

Element Metech AB söker

Mättekniker

                                          

Vi söker dig som är tekniskt lagd och har god hand med olika instrument och utrustningar. Du är en problemlösare med driv och framåtanda. Som tekniker är du noggrann i arbetet och hanterar högt tempo på ett bra sätt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara felsökning/reparation av instrument och utrustningar tillhörande våra kunder. Vi eftersträvar ett så kort driftstopp hos kunden som möjligt vilket bl.a. innebär att du kommer att vara delaktig i vår kunds planering av den dagliga verksamheten. Arbetsuppgifterna utförs i huvudsak vid vårt labb.
Är du intresserad av att resa kan du också få möjlighet att medverka på vår Mätbuss och där arbeta med kalibrering och service.


Du har någon form av teknisk bakgrund.  Du bidrar med en erfarenhet av reparation, instrumentteknik, kalibrering och mätteknik eller liknande. Du är teknikintresserad och engagerad samt delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Då arbetsuppgifterna är omväxlande ser vi också behovet av att du arbetar bra i grupp men även tar ansvar för dina egna projekt. Vi förutsätter också att du har bra kunskaper i engelska, både att skriva och att tala.

Tjänsten är placerad i Arboga men du har också möjlighet att anställas vid vårt lab i Göteborg där vi också arbetar med reparationsverksamhet. Vi erbjuder dig flexibel arbetstid, kollektivavtal, friskvårdspeng samt föräldralön.
 

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Operations Manager Bo Olsson, 072 - 391 61 85

Du kan även kontakta HR chef Kristina Wiberg, tfn 0705-75 60 06. Facklig representant Unionen

Ulf Eriksson 072 - 391 61 39

 

 

Sänd din ansökan till kristina.wiberg@element.com

Märk ansökan med ref. Mättekniker/Konsult.

Vi arbetar med löpande urval så sök gärna tjänsten redan idag.

Element Metech AB söker Mättekniker

Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-18

Ansök nu

Dela detta jobb