teknikjobb.se

Element Metech AB i Trollhättan söker Mättekniker

Ort
Utgår

2021-07-08

Ansök nu

Element Metech AB i Trollhättan söker Mättekniker

Element METECH är en ledande obunden fullserviceleverantör av mätteknik och kalibreringstjänster inom många olika industrisektorer. Våra kunder finns inom flygindustri, försvar, biomedicin, telekom, energi, life science, elektronik samt fordons- och verkstadsindustri. Med huvudkontor i Linköping har vi 400 anställda i 6 länder. 

Vi ingår i den internationella Element-koncernen, Element Materials Technology, där vi tillsammans utgör en av världens främsta resurser inom den globala TIC-sektorn, Testing, Inspection & Certification. Vår del av verksamheten utgör divisionen Calibration & Testing Nordic. 

Vi erbjuder ett brett och utvecklande uppdrag i ett företag som befinner sig i en intressant utvecklingsfas där vi ger dig möjligheter att växa.

Vi arbetare med kalibrering och service på all typ av mätutrustning såsom optisk, elektrisk, hög och lågfrekvent, mekanisk, temperatur, medicinteknisk med flera.
  
Dina arbetsuppgifter kommer främst att vara kalibrering och service inom områdena Tryck, Temperatur och Flöde. Mätdonen används i kundens produktion vilket kräver hög tillgänglighet vilket innebär att vi i vårt serviceupplägg eftersträvar ett så kort driftstopp hos kunden som möjligt. Vi sitter placerade på GKN´s område i Trollhättan vilket innebär närhet till vår kund där stor del av våra uppdrag utförs. Uppdrag utförs också på plats på vårt eget labb samt on-site ute hos andra kund i regionen.

Vem är du? Du har en teknisk gymnasial bakgrund tillsammans med ett brinnande intresse och nyfikenhet för tekniken. Praktisk erfarenhet av mätteknik inom det fysikaliska området men även inom el är meriterande. Vi värdesätter om du har datorvana. Du bör också vara praktisk lagd samt ha en hög känsla för service. Då arbetsuppgifterna är omväxlande ser vi också behovet av att du arbetar bra i grupp men även tar ansvar för dina egna uppdrag.

Vi förutsätter också att du har kunskaper i engelska, i tal och skrift samt innehar körkort för bil.

Vi erbjuder dig följande: Arbetstiden är dagtid, kollektivavtal, friskvårdspeng samt arbetstidsförkortning. Idag är vi 35 medarbetare på vår enhet i Trollhättan och vi söker dig som vill bli en del av vårt team för att möta morgondagens utmaningar inom det mättekniska området. Du som känner dig utmanad av ovanstående arbetsuppgifter och tror att du är rätt person för tjänsten, tveka inte utan ansök idag.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta produktionsenhetschef Jörgen Wickelgren, 0734 46 47 24. Du kan även kontakta HR Kristina Wiberg, tfn 0705-75 60 06. 

Vi arbetar med löpande urval så sök gärna tjänsten redan idag.

 

Dela detta jobb

Element Metech AB i Trollhättan söker Mättekniker

Element Metech AB