teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Elektronikutvecklare till Saab Dynamics

Företag AxÖ Consulting
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-12

Ansök nu

Elektronikutvecklare till Saab Dynamics

Är du nyfiken på att prova nya utmaningar? Vill du jobba på ett internationellt företag som sätter ingenjören i centrum? Delar du uppfattningen att det är varje människas rätt att känna sig trygg? Följ med på en resa i Saabs strävan – Keeping people and society safe! 

Saab erbjuder

Att dina kunskaper är på topp är en nyckel till framgång, därför erbjuds de anställda en mängd kurser och utbildningsmöjligheter för att kunna ligga steget före och skapa framtida specialister och ledare, samarbete sker även med de andra avdelningarna och vi lär oss av varandra. Då Saab verkar i en internationell miljö finns även möjlighet till spännande uppdrag utomlands. Du har själv stora möjligheter att påverka inriktningen på tjänsten utifrån dina egna kunskaper och intressen.

Arbetsbeskrivning

Som elektronikutvecklare blir du en del av ett innovativt team som utvecklar elektronik med högt fokus på säkerhet och funktion i krävande miljöer. Rollen innebär många varierande uppgifter och omfattar allt från kravhantering, systemdesign och utveckling fram till färdig produkt. På sikt finns även möjlighet att ta ett systemövergripande designansvar och/eller delprojektledning.

Saabs produkter präglas av krav på hög tillförlitlighet, tuffa miljöer med stora mekaniska påfrestningar och stora temperaturspann. I Saabs anda ligger även att produkterna präglas av stor teknisk innovation och hög effektivitet ur ett användarperspektiv.

Placeringsort är Karlskoga.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har en utbildning inom elektronik på högskolenivå eller motsvarande. Du har även några års erfarenhet från tidigare elektronikutveckling vilket gör att du kan komma att ta ett större övergripande ansvar för elektronikdesignen inom några produkter. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av kravhantering, systemdesign av elektronikprodukter samt teknisk projektledning.

Arbetet bedrivs i projektform och innebär många kontaktytor, dels inom företaget, dels ibland mot leverantörer och kunder. Det är därför viktigt att du har god kommunikativ förmåga och har lätt för att samarbeta. Du har en person med en passion för elektronikutveckling, som är nyfiken på teknik och stimuleras av att alltid kunna lära dig något nytt. Du talar och skriver flytande på både svenska och engelska.

Information och ansökan

I den här rekryteringen har Saab valt att samarbeta med AxÖ Consulting. För frågor gällande tjänsten var vänlig kontakta, Tobias Björk tel. +46 70 977 51 00 alt via mail, tobias.bjork@axoconsulting.se. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. 

Vad du blir en del av

Dynamics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster, kamouflagesystem och träningssystem för försvarsmarknaden. Produktportföljen innefattar även produkter för den civila säkerhetsmarknaden såsom fjärrstyrda undervattensfarkoster till oljeindustrin och kärnkraftverk.

Sektionen Elektroniksystem består av ca 20 medarbetare. Sektionen supportar företagets projekt med kompetens och resurser inom elektronikutveckling. Sektionen är en av åtta sektioner, fördelat på fyra sektioner i Karlskoga och fyra i Linköping, som utgör avdelningen Product Platforms & Verification. Totalt består sektionen av ca 170 medarbetare på avdelningen.

Önskar du att skapa och förnya samtidigt som du utvecklar dig själv i en utmanande miljö, kan Saab mycket väl ha förutsättningarna att få dig att växa. Vi är stolta över en vårdande miljö, där alla är olika men vi delar samma mål – att skydda människor.

Läs mera om Saab här

Anställningsform

     Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

     Heltid

Tillträde

     Enligt överenskommelse

Löneform 

     Månadslön

Antal lediga befattningar

     2

Sysselsättningsgrad

     100%

Ort

     Karlskoga

Län

     Örebro län

Land

     Sverige

Referensnummer

     2021/240

Kontakt

     Tobias Björk, 070-977 51 00

Publicerat

     2021-11-23

Sista ansökningsdag

     2021-12-12

Dela detta jobb

logga
Elektronikutvecklare till Saab Dynamics

AxÖ Consulting