teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

ELEKTRONIKUTVECKLARE | MEDICINTEKNIK

Företag i3tex
Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-23

Ansök nu

ELEKTRONIKUTVECKLARE | MEDICINTEKNIK

Elektronikutveckling för en Bättre Värld!

i3tex i Göteborg fortsätter att växa med nya kunder och uppdragsmöjligheter. Detta gör att vi också har möjlighet att välkomna fler kollegor! Göteborgsteamet inom elektronikkonstruktion med fokus på medicintekniska utvecklingsprojekt växer och vi letar nu efter fler kollegor som trivs i gränslandet mellan elektronik och mjukvara.

i3tex samarbetar med såväl stora globala bolag som mindre start-up bolag och vi tror på idén om att kontinuerlig variation bygger kunskap. Dina arbetsuppgifter kommer att variera från kund och projekt med med fokus på hands-on elektronikkonstruktion. Vi jobbar både i projekt in-house på vårt kontor vid Klippan i Göteborg och på plats hos våra kunder. 

För att vara aktuell för rollen behöver du ha med dig:

  • 3+ års arbetslivserfarenhet inom hands-on elektronikkonstruktion

  • M.Sc eller B.Sc inom Elektronik, Biomedical eller motsvarande

  • God kommunikationsförmåga i tal och skrift, både svenska och engelska

  • Programmering av inbyggda system i C / C++, signalbehandling i både HW och SW samt systemering av inbyggda system är starkt meriterande

Förutom din erfarenhet tror vi att du är en kommunikativ och kreativ lagspelare med öga för detaljer! Du gillar problemlösning och vill vara med att, med teknikens hjälp, utveckla typer av produkter som underlättar människors vardag! 

 

OM OSS

i3tex är ett visions- och värderingsstyrt tekniskt konsultbolag inom produktutveckling och tillsammans med våra kunder utvecklar vi framtidens produkter och lösningar för en bättre värld. Vi tror på en stark företagskultur, att hjälpa varandra att lyckas och att ha roligt tillsammans! Idag är vi 180 medarbetare fördelat på sex kontor runtom i Sverige.

Vill du ställa frågor om tjänsten eller om oss som företag kan du kontakta affärs- och medarbetaransvarig Mikael Duvander och har du fackliga frågor kan du kontakta någon av våra fackliga representanter via växeln 031-589700.

Låter det intressant? Hör gärna av dig, vi ser fram emot din ansökan!

Kontakt

Mikael Duvander, 0709-727158

Dela detta jobb

ELEKTRONIKUTVECKLARE | MEDICINTEKNIK

i3tex