teknikjobb.se

Elektronikutvecklare

Företag Modis Sweden AB
Ort
Utgår

2020-11-01

Ansök nu

Elektronikutvecklare

Gillar du tekniska utmaningar och är intresserad av ljud och kommunikationslösningar?

En av våra kunder är ett av de ledande företagen i världen inom framtagandet av hörselskydd för professionella användare med höga krav på kvalité, prestanda och design. För att säkerställa företagets position på marknaden och fortsatta tillväxt söker vi nu en utvecklare som hjälper vårt team att utveckla framtidens aktiva hörselskydd.

De är bolaget där varje medarbetares insats är betydelsefull för företagets framgång. Breda kunskaper inom elektronik gör dig därför till en nyckelperson vad gäller vårt framtida produktsortiment. I tjänsten kommer du att driva och utveckla elektronik i våra produkter.

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat:

  • Elektronik design
  • Kravspecifikation
  • PCB design
  • Test & verifiering
  • Tekniska utredningar
  • Utvärdera ny teknik
  • Laboration & prototyptillverkning
  • Produktionssupport

Är detta du?

Vi söker dig som är Högskoleutbildad eller har relevant motsvarande arbetserfarenhet. Du har minst 3 års arbetslivserfarenhet inom elektronikutveckling. Du har ett genuint teknikintresse och kan självständigt driva mindre projekt. Vi ser helst att du har arbetat med Altium eller Cadsoft Eagle. Positivt är om du har arbetat med radiokommunikation och Bluetooth.

Som person trivs du med tekniska utmaningar och problemlösning. Du är självgående, kan ta egna initiativ och är bekväm med att ta eget ansvar.

Om Modis

På Modis strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika- en samarbetspartner! Som medarbetare är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi introducerar dig i vår verksamhet och våra kunder. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Modis affärsutveckling och tillsammans skapar vi erbjudanden till marknaden.

Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt i diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att vi ska få se mer av varandra ordnar vi regelbundet med sociala aktiviteter.

Modis levererar en bred bas av tjänster och kompetenser inom IT, Engineering och Life Science. våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Modis finns representerade i USA, Kanada, Europa med över 100 kontor och med mer än 30 000 kollegor i uppdrag varje dag.

Din ansökan

Tjänsten avser en provanställning på Modis där man efter 6 månader får en anställning hos kund. Ansök genom länken nedan eller att du helt enkelt kontaktar Robin Torninger på robin.torninger@modis.se Urval sker löpande så vänta inte med att söka!

Dela detta jobb

Elektronikutvecklare

Modis Sweden AB