teknikjobb.se

logga

Elektronikmontörer / Production Technician

Ort
Utgår

2021-10-06

Ansök nu

Elektronikmontörer / Production Technician

Företagsinformation
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Tjänstebeskrivning
För en av våra kunder i Göteborg söker vi elektronikmontörer med stort tekniskt intresse och mycket goda kunskaper i engelska. I denna roll kommer du ingå i ett team som producerar tekniska produkter inom akademisk och klinisk medicin där en del av arbetsuppgifterna innefattar montering av komponenter, 3D-printers och lödning. Du kommer utföra mätningar för att spåra effektivitet, identifiera och genomföra kontinuerliga förbättringsinsatser som säkerställer att standarden uppfylls för att leverera en produkt i världsklass.
Du kommer att sitta ute hos kund i en lugn miljö. Arbetet passar dig som gillar att arbeta finmotoriskt och enskilt men samtidigt trivs med att vara del av ett trevligt team.

Kvalifikationer
Vii söker dig som är noggrann, flexibel och har stor förståelse för tillverknings- och testmetoder och dess procedurer. Det är meriterande om du har teknisk utbildning, förståelse för tillverkningsprocess och ett stort tekniskt intresse. Du behöver ha goda kunskaper i Officepaketet och mycket goda kunskaper i engelska i både i tal och skift.
Denna tjänst är en hyrrekrytering som för rätt person kan övergå till anställning hos vår kund.

Låter det intressant? Tveka inte att ansöka redan idag. Vi arbetar med löpande urval därför kan tjänsterna bli tillsatta innan sista ansökningsdagen, tveka därför inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Har du frågor angående tjänsten maila gärna Bia Karlsson på bia.karlsson@premier.se
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR ber vi dig att utesluta de fyra sista siffrorna i ditt personnummer och eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Varmt välkommen med din ansökan vi ansökningsknappen, vi tar inte emot ansökningar via email.

Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor vad det gäller lön, försäkringar, pension, semester med mera. Skulle inte just detta uppdrag kännas perfekt för dig har du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd på hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får möjligheten möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Dela detta jobb

logga
Elektronikmontörer / Production Technician

Premier Service AB