teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Elektronikmontör till uppdrag hos vår kund.

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2021-12-11

Ansök nu

Elektronikmontör till uppdrag hos vår kund.

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.


Eterni Sweden AB söker nu efter en elektronikmontör för ett uppdrag på tre månader till vår kund i Göteborg. Har du en teknisk utbildning med inriktning mot elektronik på gymnasienivå? Är du en driven och kvalitetsmedveten person som värdesätter ett bra lagarbete? Du ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker nu dig som vill få chans att arbeta som elektronikmontör hos vår kund i Göteborg. Som elektronikmontör kommer du att arbeta i produktionen med montering av brand- och gaslarm samt testning av produkter. God kvalitet och leverans vid utsatt tid är av yttersta vikt för företaget.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av: 

  • Utföra byggnationer och/eller tester av produkter

  • Säkerställa att byggnation sker i enlighet med erforderliga underlag t.ex. ritningar och instruktioner.

  • Se till att produkterna håller hög kvalitet.

  • Rapportera ev. produktionsstörningar och arbeta med avvikelserapporter. 

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har teknisk utbildning med inriktning mot elektronik på lägst gymnasienivå. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från arbete som elektronikmontör eller liknande. Du bör också ha goda kunskaper i ritningsläsning/kopplingsschema. Som person ser vi att du är en lagspelare som värdesätter god kvalitet i ditt arbete. Du är ansvarstagande, flexibel och är mån om att göra ditt bästa på arbetsplatsen. 

Viktigt för tjänsten är:

  • Teknisk utbildning med inriktning mot elektronik

  • Erfarenhet av ritningsläsning/kopplingsscheman 

  • Behärska svenska och engelska i tal och skrift 

  • Goda kunskaper i officepaketet 


OM TJÄNSTEN

Tjänsten som Elektronikmontör gäller ett uppdrag för tre månader med start omgående och där det finns goda chanser till förlängning. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult.

ÖVRIG INFORMATION

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Eventuella frågor kring tjänsterna hänvisas till Eterni Sweden AB och Josefine Ågren, 0738-61 72 34 alternativt josefine.agren@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Elektronikmontör till uppdrag hos vår kund.

Eterni Sweden AB