teknikjobb.se

Elektronikmontör till Consilium

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2021-09-29

Ansök nu

Elektronikmontör till Consilium


Om Consilium Safety Group

Vi är en av världens ledande tillverkare av produkter och säkerhetssystem för brand- och gasdetektion, inom marin-, olja- & gas-, transport- och byggsektorn. Företaget startade 1912 med hastighetsloggar och vi är idag ett internationellt företag som drivs framåt av innovation. Vi är 650 anställda och vi finns med 55 kontor runt om i världen.

Sedan bolaget grundades har företagets huvudsakliga mål varit det samma – att rädda liv. Vi strävar etfter att vara ett Great place to work och vi drivs framåt av våra grundvärderingar ’One global team’, ’We deliver’ och ’We take responsibility – I take initiative’. Vår företagskultur präglas av en varm och familjär atmosfär där individen får stå i fokus.


Eterni Sweden AB söker nu efter en elektronikmontör för en direktrekrytering till Consilium i Göteborg. Vi ser att du som söker tjänsten har teknisk utbildning med inriktning mot elektronik på lägst gymnasienivå. Vi ser också att du har erfarenhet av ritningsläsning/kopplingsscheman. Passar detta in på dig kan vi ha den perfekta tjänsten! 

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu dig som vill få chans att arbeta som elektronikmontör hos Consilium i Göteborg. Som elektronikmontör hos Consilium kommer du att arbeta i deras produktion med montering av brand- och gaslarm samt testning av Consiliums produkter. God kvalitet och leverans vid utsatt tid är av yttersta vikt för företaget.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av: 

  • Utföra byggnationer och/eller tester av Consiliums produkter

  • Säkerställa att byggnation sker i enlighet med erforderliga underlag t.ex. ritningar och instruktioner.

  • Se till att produkterna håller hög kvalitet.

  • Rapportera ev. produktionsstörningar och arbeta med avvikelserapporter. 

Du kommer i denna tjänst att erbjudas en direktanställning hos företaget. Consilium har i denna rekryteringsprocess valt att samarbete med Eterni Sweden AB, eventuella frågor kring tjänsterna hänvisas därför till Eterni och Josefine Ågren.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har teknisk utbildning med inriktning mot elektronik på lägst gymnasienivå. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från arbete som elektronikmontör eller liknande. Du bör också ha goda kunskaper i ritningsläsning/kopplingsschema. Som person ser vi att du är en lagspelare som värdesätter god kvalitet i ditt arbete. Du är ansvarstagande, flexibel och är mån om att göra ditt bästa på arbetsplatsen. 

Viktigt för tjänsten är:

  • Teknisk utbildning med inriktning mot elektronik

  • Erfarenhet av ritningsläsning/kopplingsscheman 

  • Behärska svenska och engelska i tal och skrift 

  • Kunskaper i officepaketet 


ÖVRIG INFORMATION

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

Ansök genom att registrera dig på Eterni.se och bifoga ditt CV och personliga brev.

Ansökningar via mail hanteras inte. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Elektronikmontör till Consilium

Eterni Sweden AB