teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Elektronikkonstruktör till innovativa Plejd!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-14

Ansök nu

Elektronikkonstruktör till innovativa Plejd!

Har du erfarenhet av kretskortsdesign och vill förenkla människors vardag? Vill du arbeta på ett innovativt svenskt teknikbolag som utvecklar produkter och tjänster för smart belysning och hemautomation? Då kan tjänsten som elektronikkonstruktör på Plejd vara rätt för dig! Sök redan idag – vi tillämpar löpande urval!

Om tjänsten

Tillsammans med Academic Work söker nu Plejd en elektronikkonstruktör som är redo att bli en del av ett företag på tillväxtresa.

Plejd är ett inhouse fullstackföretag som har prototyp-verkstad/produktion, massproduktion av elektronik och ingenjörer, utvecklare och produktionskompetens i ett hus. Bolaget brinner för att göra elektrikerns vardag enklare genom att utveckla produkter och tjänster som utnyttjar den nya tekniken på rätt sätt.

Bland annat har Plejd en egen fullt utrustad prototyp-verkstad, ett komplett elektronik-labb samt en egen fabrik för massproduktion av elektronik. Här får du möjlighet att få en större förståelse för hela värdekedjan samt chans att få utveckla egna projekt utefter intresse.

Under 2017 tog bolaget en stark position som en ledande aktör inom belysningsautomation inom Sverige. De har en ung och kreativ arbetsplats med tyngdpunkt på frihet under ansvar i det vardagliga jobbet. Plejd erbjuder en kreativ arbetsplats för den som gillar att ständigt utmanas och lära sig nya saker. Det du inte kan lär de dig. Det viktigaste är att du är orädd inför att lära dig nya saker.

Du erbjuds

 • Fri tillgång till stora delar av Plejds välutrustade verkstad+material; 3D-printers, laserskärare, mindre CNC, svarv, vakuumformare och såklart en komplett verkstad med övriga verktyg
 • Vare sig det handlar om att gå olika kurser eller köpa in material för att nörda loss så är Plejd generellt sett väldigt frikostiga med detta. Plejd vill att du ska utvecklas och ges alla förutsättningar till att växa som person.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Plejd.

Arbetsuppgifter

I rollen som elektronikkonstruktör kommer du få hjälpa till med fortsatt utveckling av Plejds befintliga produkter samt delta i nya innovationsprojekt. Som konstruktör kommer du vara en del av ett fantastiskt team där samarbete och kommunikation värderas högt. Du kommer arbeta med fokus på design av kraftelektronik, mönsterkortslayout och design samt test mot EMC direktiv.

Här får du möjlighet att arbeta nära övriga utvecklare, och hjälpen kommer alltid att finnas nära till hands om den behövs. Du kommer att jobba i en grupp med kompetens inom embedded, elektronikdesign, mekaniska konstruktioner, automation, mjukvaruutveckling och test & verifiering.

Vi söker dig som

 • Har en avslutad högskoleutbildning elektronik, mekatronik eller motsvarande
 • Har erfarenhet av PCB design
 • Är nyfiken på nya tekniker
 • Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande med arbetserfarenhet inom radiofrekventa vågor.

Som person är du:

 • Initiativtagande
 • Noggrann
 • Problemlösande
 • Kommunikativ

I denna rekryteringsprocess lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du har ett genuint intresse av elektronik och kan visa på detta genom hobbyprojekt eller erfarenhet. Du motiveras av en ansvarsfull roll där du i team med andra arbetar mot gemensamma mål. Vidare är du initiativtagande och delar gärna med dig av dina egna idéer och kunskaper.

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Krokslätts fabriker

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Plejds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

 

 

Dela detta jobb

Elektronikkonstruktör till innovativa Plejd!

Academic Work