teknikjobb.se

Elektronikkonstruktör till Combitech

Företag Combitech AB
Ort
Utgår

2021-10-10

Ansök nu

Elektronikkonstruktör till Combitech

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll som elektronikkonstruktör

Du kommer arbeta som el- eller elektronikkonstruktör i något eller några av våra kunduppdrag. Beroende på din kompetens och erfarenhet kan arbetsuppgifterna variera, men generellt jobbar vi i långa uppdrag och nära våra kunder.

Beroende på uppdrag kan arbete förekomma både i team och enskilt, både hos kund eller i Combitechs lokaler. I våra lokaler har vi tillgång till både kontorslokaler, labb och verkstäder för utveckling, konstruktion och tillverkning. Vi arbetar bland annat i CAD-verktygen Altium Desiger, E-plan och Aveva E3D. Vi ser en efterfrågan hos våra kunder av kompetens inom bland annat FPGA och VHDL samt fordonselektronik, varför detta är meriterande.

Vad kan du tillföra?  

Vi ser att du som söker har en ingenjörsutbildning inom relevant område, alternativt att du erhållit teknisk kompetens inom el och elektronik på annat sätt. Det är meriterande om du har elinstallationserfarenhet.

Vi söker dig som har förmåga att jobba såväl enskilt som i team. Som person är du nyfiken och har ambition samt vilja att kontinuerligt utveckla och utvecklas. Du är lyhörd och ansvarsfull. Viktigt att du lyssnar in och är lösningsorienterad och snabbt kan ställa om och se saker ur andras perspektiv. ​

Vi ser gärna att du har B-körkort då vissa tjänsteresor underlättas genom bilkörning. Flytande kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är meriterande eftersom mycket av arbetet dokumenteras i rapportform samt att arbetet innebär mycket kontakt med såväl nationella som internationella aktörer.

Då våra tjänster innebär arbete som omfattas av försvarssekretess kan det krävas att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker efter sista ansökningsdag på grund av semester.

Kom och gör skillnad 

 Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet. 

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter. 

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga. 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!

Dela detta jobb

Elektronikkonstruktör till Combitech

Combitech AB