teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Elektronikkonstruktör i Jönköping

Företag i3tex
Ort
Utgår

2021-11-30

Ansök nu

Elektronikkonstruktör i Jönköping

Variation bygger kunskap! Vill du vara med och utveckla framtidens produkter för en bättre värld? Fortsätt att läsa. 

På i3tex letar vi nya medarbetare som tycker det är fascinerade hur det fungerar med elektronik. Hos oss på i3tex finns det kunskap inom många olika områden och du kommer få arbeta med personer med flerårig erfarenhet inom elektronikkonstruktion. Hos oss finns medarbetare som är experter på CAD-verktygen, analog- och digital konstruktion, high-speed design, miljötester, radiokommunikation och IoT-system.

OM TJÄNSTEN 

Hos oss finner du olika typer av uppdrag inom elektronikkonstruktion. Det kan handla om hela projekt från krav till färdig produkt, delar i konstruktionsprocessen eller expertstöd till våra kunder. Du kommer bland annat arbeta med:

  • Analog och digital konstruktion inom inbyggda system

  • CAD - och simuleringsverktyg

  • Miljötest

  • Användande av olika mätinstrument

Det är meriterande om du har programmerat i C/C++. Du har avslutad universitets- eller högskoleutbildning och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

OM OSS

i3tex är ett visions- och värderingsstyrt tekniskt konsultbolag inom produktutveckling och tillsammans med våra kunder utvecklar vi framtidens produkter för en bättre värld. Vi tror på en stark företagskultur, att hjälpa varandra att lyckas och att ha roligt tillsammans! Idag är vi ca. 170 medarbetare fördelat på 6 kontor runtom i Sverige. Våra kunder återfinns inom Automotive, Medical Technology, IT & Digital Solutions, Aerospace och Industry. De tre i:en i i3tex står for Innovate, Implement, Improve!

Tycker du att detta låter som en tjänst för dig är du varmt välkommen att ansöka, vi anställer löpande. Vill du ställa frågor om tjänsten eller om oss som företag kan du kontakta affärs- och medarbetaransvarig Ingo Aiff och har du fackliga frågor kan du kontakta någon av våra fackliga representanter via vår växel 031-589700.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakt

Ingo Aiff, telefonnummer 070 8210127

Dela detta jobb

Elektronikkonstruktör i Jönköping

i3tex