teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Elektronikingenjör - Uppsala

Företag EdZa AB
Ort
Utgår

2022-06-12

Ansök nu

Elektronikingenjör - Uppsala

 

Rollen som elektronikingenjör
Prevas är ett tekniskt konsultföretag som erbjuder lösningar, tjänster och produkter till företag inom en rad olika branscher. Synonymt för kunderna är att de präglas av högt tempo och hög innovationstakt och Prevas hjälper de med utveckling av produkter som på ett eller annat sätt skapar samhällsnytta. Fokus ligger på helhetsåtaganden, vilket innebär att kunderna kan komma med en enkel idé eller skiss så tar vi det därifrån hela vägen till färdig produkt.

I din roll som elektronikkonstruktör hos Prevas så kommer du att få ett varierat jobb med en stabil utgångspunkt. Stor del av utvecklingsarbete sker i Prevas lokaler som ligger ett stenkast ifrån Uppsala centralstation. Det finns ett elektroniklabb och ytor för montage av prototyper, och Prevas har helt enkelt anammat utveckling ”In-House” till fullo, vilket skapar goda förutsättningar för effektiva kundprojekt och att du som utvecklare får följa dina detaljer från blankt papper till testbänk och sedermera in i produktion.

Vem letar vi efter?
Nu letar vi efter dig med en hög teknisk kompetens och förståelse. Du har en ingenjörsutbildning inom elektronik, teknisk fysik eller liknande och du har jobbat med elektronikutveckling under ett par års tid. Vi ser gärna att du är en lagspelare som fungerar lika väl med människor som med tekniken. Det är viktigt att du är bevandrad inom produktutveckling, har en god systemförståelse samt är bekant med nedanstående områden:

  • Analog & digital elektronikkonstruktion, schemaritning & PCB

  • EMC (planering, provning, optimering)

  • Elsäkerhet & elektrisk testning

  • Något av Altium, Mentor Xpedition, Cadence Allegro eller OrCAD

  • Praktisk användning av elektroniklabb

  • Dokumentation på svenska & engelska

Tidigare arbete inom reglerad verksamhet är meriterande.
 

Din framtid
Du kommer initialt var anställd hos Ed:Za men med möjligheter att fortsätta din karriär hos Prevas.
Att vara en del av samarbetet mellan Prevas och Ed:Za innebär att du kommer att få rätt stöd och fokus för att du skall utvecklas på bästa sätt. Vi arbetar alltid utifrån våra hörnstenar – Tydliga mål och rätt coachning. Tillsammans med ditt driv och ambition blir det en kraftfull kombination.

Välkommen med din ansökan!
Urval sker löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan så fort som möjligt. Rekryteringsprocessen hanteras av Ed:Za och alla frågor relaterade till tjänsten och processen ska riktas till oss. Tveka inte på att höra av dig till oss vid frågor eller funderingar!

Dela detta jobb

Elektronikingenjör - Uppsala

EdZa AB