teknikjobb.se

Elektronikdesigner till tekniktungt bolag!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-07-18

Ansök nu

Elektronikdesigner till tekniktungt bolag!

Arbetar du med design av elektronik eller har erfarenhet av att arbeta som komponentingenjör och vill utvecklas inom ett spännande tekniktungt bolag? Då är detta tjänsten för dig. Vi söker nu en elektronikdesigner till vår kund i Täby. Vår kund verkar inom elektronikbranschen och har flera år i rad blivit utsedd till en av de bolagen som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter via Karriärföretagen. Vill du delta i ett Trade Compliance projekt och arbeta med elektronisk design? Läs vidare!Om tjänsten

Ansvaret för dig som elektronikdesigner kommer vara att designa elektroniska moduler och kablar. Du kommer även att delta i ett Trade Compliance projekt med hårdvarufokus där du kommer att få klassificera hårdvara utefter föreskrifter inom EU och US.

Du kommer arbeta tillsammans med drivna och engagerade kollegor och goda karriärsmöjligheter utlovas. Denna roll är ett tillskott till teamet när det ska läggas till nya uppgifter samt fokusera på hårdvaruklassificering.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Du kommer till exempel att arbeta med:

  • Designa elektroniska moduler och kablar.

  • Klassificera hårdvara utefter föreskrifter inom EU och US.

Vi söker dig som

  • Relevant eftergymnasial utbildning som civil- eller högskolingenjör med inriktning inom elektronik.

  • Minst 1 års erfarenhet av att arbeta i rollen som komponentingenjör inom elektronik.

  • Flytande i svenska samt engelska, tal/skrift.

Meriterande kunskaper:

  • Har arbetat med klassificeringar inom EU och US.

Som person är du:

  • Resultatinriktad

  • Noggrann

  • Problemlösande

  • Strukturerad

För jobbet krävs även att du besitter god samarbetsförmåga både inom teamet och med dotterbolag och kunder runt om i världen.

Övrig information

Start: Omgående.

Omfattning: Långsiktigt.

Placering: Stockholm, Täby.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

 

Dela detta jobb

Elektronikdesigner till tekniktungt bolag!

Academic Work