teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Elektriker till Lysekil sökes

Företag Midroc
Ort
Utgår

2022-01-31

Ansök nu

Elektriker till Lysekil sökes

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. I januari 2022 byter vi namn till Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter! När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Trivs du bra i din yrkesroll som elektriker och är nyfiken på Midroc?

Midroc Electro i Region Väst och Lysekil fortsätter att växa! Är du vår nästa medarbetare? Vi söker fler lagspelare till vårt team!  

Vi har till vår stora glädje många kunduppdrag och behöver förstärka vår organisation med fler elektriker. Våra uppdrag är av blandad karaktär och vi servar idag många kunder i Lysekil med omnejd och behöver stärka vår organisation. 

Vi söker dig som idag jobbar som elektriker gärna med inriktning mot service som vill ha en omväxlande miljö och ett dagtidsjobb. Vi söker dig som är ansvarstagande, flexibel och har viljan att bidra till teamet. Eftersom arbetet medför kontakter både internt och externt krävs det att du har förmågor att samarbeta med kollegor och ha bra relationer med kunder. Att du har el-utbildning i grunden och ett par års erfarenhet samt innehar B-körkort ser vi som ett krav. 

Vi erbjuder 

Förutom att du får grymma kollegor hos oss så kommer du även att få förmåner som på olika sätt bidrar till en bättre vardag. Vi erbjuder bland annat:

* Generöst friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
* Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension och även extra skydd vid sjukdom, föräldraledighet m.m.
* Rabatter för drivmedel, hotellövernattningar, bilhyra m.m.
* Kostnadsfri rådgivning av jurist, ekonom eller psykolog
* Möjlighet till fortbildning och personlig utveckling inom bolaget

Låter det som en miljö du vill jobba i? Ansök snarast, intervjuer och urval sker löpande. 

När du kommer in till oss kommer du att märka att vi är ett glatt gäng som tycker det är viktigt att må bra och ha kul på jobbet. Det märks bland annat genom att vi bryr oss om varandra, vi tar ansvar och hjälps åt. Dessutom råder det ordning och reda hos oss. Har du frågor om tjänsten? Välkommen att kontakta Avdelningschef Nicklas Andersson på 010-470 73 86. 

Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2020 omsatte vi cirka 11 miljarder kronor och sysselsatte 4400 medarbetare.

 

Dela detta jobb

Logo
Elektriker till Lysekil sökes

Midroc