teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Elektriker till Dalenbergs El & Maskinteknik AB - Skene

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-13

Ansök nu

Elektriker till Dalenbergs El & Maskinteknik AB - Skene

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.
 
Dalenbergs El & Maskinteknik AB är ett helägt Vattenfallbolag som har en offensiv satsning inom bl.a. Laddinfrastruktur/Emobility och solscellsanläggningar. Vårt kontor i Skene är under utbyggnad och den nya kontorsdelen kommer att vara klar mars 2022. Vattenfall Services utför även drift och underhåll av kraftanläggningar för el- och värmeproduktion, genomför underhållsarbete åt industrikunder och erbjuder tjänster inom energieffektivisering, mätning och belysning. Bolagets 1 500 medarbetare finns på ett 90-tal orter i Sverige. Bland kunderna finns nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. Vattenfall Services fyra kärnvärden är säkerhet, prestation, samarbete och kundfokus.
 
Dalenbergs El & Maskinteknik AB letar efter elektriker och ledandemontörer inom:

• Emobility/Laddinfrastruktur, man får gärna brinna lite extra för fossilfria transporter

• Entreprenad bygg, med erfarenhet från Byggsektorn

• Solcellsanläggningar

• Industri, med erfarenhet från Industriinstallationer (maskin, instrument och process)

• Produktion av apparatskåp

Den största delen av Dalenbergs verksamhet bedrivs i projektform där våra elektriker erbjuds att jobba i intressanta och utvecklande projekt. Projekten drivs lokalt, nationellt och internationellt. Förutom projekt bygger vi kvalificerade apparatskåp i vår verkstad (500m2) och bedriver serviceverksamhet i och runt Marks kommun.
 
Här finns stora möjligheter till personligutveckling både i inom Dalenbergs och som en del av Vattenfall.
  
Din roll som Elektriker

För att trivas hos oss, är du dessutom en person som är strukturerad, lösningsorienterad, har en hög kommunikation förmån och som gillar att arbeta både självständigt och i team.

Din kvalifikationer som Elektriker

För att lyckas i rollen ser vi att du har ett El-utbildning gymnasium eller KY-utbildning 2 år. Ledandemontörsutbildning och ESA 19 certifikat är meriterande. Du har körkort klass B och goda datorvana (MS-Office). Du talar och skriver svenska obehindrat och goda kunskaper i engelska är meriterande.

Placeringsort: Skene(Tjänsten är stationerat och ett bekvämt pendlingsavstånd till Skene är ett krav)

Mer information

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Christoffer Andreasson, Tel: 070-295 45 33 För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Teri-Anne Brink, teri-anne.brink@vattenfall.com
  Hos Dalenbergs El & Maskinteknik AB blir du en del av vårt kompetenta team av erfarna Projektledare och Montörer. Vi erbjuder ett varierande arbete inom allt från fiber till 130 kV-kablar och utför installationer inom industri och entreprenad så väl som serviceuppdrag och installationer hos privatpersoner. Vi är idag 45 anställda placerade i Skene. För mer information om Dalenbergs El & Maskinteknik AB, klicka här. 

Känns detta som ett jobb för dig?

Vi ser fram emot din ansökan senast den 23:e januari 2022. Då vi tillämpar löpande urval kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag.
 
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald.

Dela detta jobb

Elektriker till Dalenbergs El & Maskinteknik AB - Skene

Vattenfall AB