teknikjobb.se

Elektriker till BoKlok i Gullringen

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2021-05-19

Ansök nu

Elektriker till BoKlok i Gullringen

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet. Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.

BoKlok är ett annorlunda boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Konceptet går enkelt förklarat ut på att de som bor ska få så mycket boende som möjligt - för så lite pengar som möjligt. BoKlok bygger nämligen för alla!


Eterni Sweden AB söker personal inom EL till BoKlok i Gullringen.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som har en godkänd utbildning inom el på lägst gymnasienivå och vill arbeta i produktionen där bostäderna byggs. Observera att du även kan tillgodoräkna dig lärlingstimmar i den här tjänsten. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från firma/produktion/industri sedan tidigare.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Du som söker jobbet är en positiv och driven person med hög arbetsmoral som tycker om att utvecklas och vara med där saker och ting händer. Du är självgående, men har samtidigt lätt för att samarbeta med andra. Du behärskar svenska i tal och skrift.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som elektriker är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar hos BoKlok Byggsytem AB. Arbetstiden är förlagd till dagtid. Eterni och våra kunder har noll tolerans när det gäller droger och andra otillåtna preparat. 

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar konsultchef Henrik Nordström via 070-340 80 83 alt. henrik.nordstrom@eterni.se

Vill du bli en del av teamet som bygger hållbara hem till ett lågt pris för alla – vi ser fram emot din ansökan!

Dela detta jobb

Elektriker till BoKlok i Gullringen

Eterni Sweden AB