teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Elektriker sökes till södra Dalarna

Ort
Utgår

2022-12-31

Ansök nu

Elektriker sökes till södra Dalarna

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Trivs du riktigt bra i din yrkesroll som elektriker och är nyfiken på Midroc? 

Vi på Granitor Electro söker förstärkning inom industri, entreprenad och service i södra Dalarna på våra orter i Säter Hedemora och Avesta. Våra kunder finns i dag inom Landsting, Kommuner, sågverk, stål- och gruvindustri och vi ser att efterfrågan på våra tjänster ökar. Som elektriker är dina främsta arbetsuppgifter är att utföra reparationer, installationer och felsökningar på både mindre utbyggnader och befintliga anläggningar. 

Hos oss på Granitor Electro finns tryggheten och möjligheterna som ett stort stabilt företag kan erbjuda, men med teamkänslan av att arbeta i ett litet företag. I vår egna affärsskola Granitor Business School vidareutbildar vi våra montörer, projektledare och chefer.  

Vi söker dig som är självgående och van att ta egna initiativ då det förekommer en del ensamarbete. Vi ser även att du är social, utåtriktad och har ett gott kundbemötande då stora delar av arbetet utförs på plats hos våra kunder. 

Övrigt 
Du har el-utbildning på gymnasienivå, ECY-certifikat och erfarenhet från arbete i industrimiljö är en merit. 
B-körkort är ett krav 
Anställningsform/Arbetstider: Tillsvidareanställning / Dagtid 
 
Din anställning hos Granitor Electro  
Förutom att du får engagerade kollegor kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat:  
* Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar med intressanta och varierande uppdrag  
* Möjlighet till personlig utveckling  
* En spännande miljö i stabilt och expansivt företag  
* Friskvårdsbidrag och möjlighet att teckna sjukvårdsgruppförsäkring  
* Möjlighet till förmånliga drivmedelsavtal  
* Servicebil som förmånsbil

* På Granitor sätter vi våra medarbetare i centrum!  
 
Vi ser fram emot din ansökan! 

Urval sker löpande.

Kontaktperson: Daniel Altörn telefon 010-4707524 

Till dig som på något sätt vill sälja rekryterings-, konsult- eller annonstjänster vill vi vänligen meddela att vi har redan gjort vårt val och din kontakt undanbedes.

Granitor  är en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och service samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Här jobbar 4400 samhälls- och industriutvecklare och omsättningen under 2020 var 7,5 miljarder kronor.  Den 12 januari 2022 bytte vi namn från Midroc till Granitor. I över 25 år har vi, tillsammans med kunder och partners, utvecklat hållbara lösningar för samhälle och industri. Vår ambition är att bidra till en bättre framtid – både idag och för kommande generationer.

Dela detta jobb

logo
Elektriker sökes till södra Dalarna

Granitor Electro AB