teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Vi söker nu en elektriker till högspänningen, Norra Driftstöd Driftservice (NDD) där du i huvudsak kommer att arbeta med installation, drift och underhåll av hög och lågspänningsanläggningar under och ovan jord i Kiruna samt även i Svappavaara och Mertainen.


Arbetsuppgifterna är varierande från Vattenfalls nät på 130kV till batterispänningar på 12v.


Arbeten sker i anläggningar i gruva, verk, verkstäder, kontor samt utomhus.

Du kommer att ingå i en grupp på 18st elektriker.

Arbetstid: Dagtid (beredskapstjänstgöring ingår)

Dina kvalifikationer

Du har El-teknisk utbildning på lägst gymnasienivå eller motsvarande.

Erfarenhet från arbete med högspänning är meriterande.

Körkortskrav: B, (C + skoterkort meriterande).

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Välkommen med din ansökan innehållande cv samt personligt brev så snart som möjligt då intervjuer till denna tjänst kan komma att ske löpande. Sista ansökningsdag är 2019-12-01.

För mer information om tjänsten var vänlig och kontakta Produktionschef Anders Björnström på telefon 010-1444377

Elektriker Högspänningen

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-01

Ansök nu

Dela detta jobb