teknikjobb.se

Elektriker, Göteborg

Företag Cramo
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-11

Ansök nu

Elektriker, Göteborg

En störningsfri och säker elförsörjning är viktig för att ett bygge ska löpa så smidigt som möjligt. Cramo kartlägger projektets behov av byggkraft från start till slut och hjälper till med beräkningar, dimensionering och leverans utförda av behöriga elektriker. Cramos tjänster omfattar bland annat inkoppling av centraler och kablage.

Är du elektriker och vill arbeta på ett expansivt företag? Är du intresserad av nya utmaningar och vill utvecklas inom bygg, maskin- och anläggningsbranschen, då har vi jobbet för dig! Cramo söker nu en serviceinriktad och kundorienterad elektriker.

Som elektriker på Cramo kommer dina arbetsuppgifter att vara inriktade mot nyetablering av byggarbetsplatser. Du kommer att arbeta både självständigt och i team, främst ute på fältet men även inne på depån. Du arbetar med tillfällig el och det innebär bl.a. dragning av grovt kablage, el beräkningar, ID06 koppling samt kontroll och ombyggnationer av el till våra bodar. Arbetsområdet sträcker sig över region väst och placeringsort är Landvetter.

 

Vem är du?

  • Du har minst 1 års erfarenhet som elektriker.
  • Du har ECY-certifikat, d.v.s. en genomförd elektrikerutbildning med en fullgjord lärlingstid, alternativt ett ETG-certifikat.
  • Du har B-körkort.
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska.
  • Har du erfarenhet inom tillfällig bygg-el är det är det meriterande.

Vi lägger framförallt stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser att rätt person för jobbet är initiativtagande, strukturerad och kan på ett tillmötesgående sätt kommunicera med både kunder och kollegor. Du tar dig an nya arbetsuppgifter med engagemang och tar ett stort ansvar. Du är öppen och utåtriktad som person och trivs med nära kundkontakter. Därtill är du en problemlösare som ser utmaningar som en möjlighet till utveckling.

 

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.

Dela detta jobb

Elektriker, Göteborg

Cramo