teknikjobb.se

Är du redo för Relacom? 

Vi söker dig som är elnätstekniker eller elektriker. På Relacom och affärsområde Power arbetar vi inom flera olika el-områden. Vi gör mycket arbeten mot elnätsägare ex. Ellevio där vi bland annat byter/installerar elmätare kat 1, arbetar med felavhjälpning, kopplar in och gör ändringar av serviser/elanslutningar och arbetar med kat-2-5 mätare där vi gör mätar- och transformatorbyten och utför kontroller. Vi planerar och utför också elinstallationer inom vårt satsningsområde infrastruktur där vi sätter upp ladd stationer för elbilar Vi monterar/installerar även solcellsanläggningar. Arbete förekommer även inom högspännings området. På Relacom får du vara en del av ett team som är engagerat, har högt säkerhetstänk och tydliga mål med ambitionen att alltid skapa mervärde för våra kunder. Vi erbjuder en arbetsplats som sätter medarbetaren i centrum med varierande och utmanande arbetsuppgifter och ger därmed möjligheten till utveckling av dig själv och din roll. Du utgår hemifrån och blir tilldelad en bil (arbetsfordon) med hemgaragering som du transporterar dig i inom Halland och framförallt norra Halland och utför ditt arbete. Vi har kollektivavtal, Kraftverksavtalet för våra anställda elektriker/elnätstekniker på affärsområdet Power. Goda förmåner såsom friskvårdsbidrag, ersättning för sjukvårdande behandlingar, läkarvård och receptbelagd medicin. Vi sponsrar även dina motionslopp. Som elektriker/elnätstekniker på Relacom inom power får du arbetstidsförkortning 60 timmar och 25 semesterdagar /år. 

Har du den bakgrund som krävs? 

Du kan vara en erfaren elnätstekniker eller elektriker med el kunskaper eller så kan Relacom bli din första arbetsgivare. Har du en el utbildning i grunden och hungrig på en utmaning så kan detta vara rätt för dig!
Om du arbetat med el-mätarbyten eller liknande arbetsuppgifter är det meriterande men inget krav.

Är det här du? 

Du som person är noggrann, strukturerad och lösningsorienterad.  Du trivs med att ta ansvar för ditt arbete samt har öga för vad som krävs i olika arbetsuppgifter och moment.  
Vi ser gärna att du är driven och vill utveckla dig själv likväl Relacom.  Vi ser att du har en god förmåga att kommunicera, samarbeta och föra dialoger i olika forum såväl inom Relacom som i externa situationer mot kunder och samarbetspartners.  

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta områdeschef Dick Berg:
e post:  dick.berg@se.relacom.com 
Mobil:  070-358 82 90

Intervjuer genomförs löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen att söka!

Anställningsform:: Tillsvidare med 4 månaders provanställning.  
Arbetstid: Dagtid vardagar 
Tillträde: Enligt överenskommelse 
Lön: Månadslön, övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Förmåner. 
Körkort: B Körkort krävs 

Relacom ser till att samhället och rätt prylar är uppkopplade mot nätet. Vi bygger fibernät, WiFi- och mobilnät och arbetar i nära samarbete med energibolag inom mätning, distribution och datainsamling. I Sverige är vi cirka 500 medarbetare. Förutom i Sverige finns vi i Finland.

Relacom agerar ofta som länk mellan operatörer, energibolag, slutanvändare och leverantörer. Våra kunder är internationella bolag, lokala företag, kommuner, elnätsbolag, fiberföreningar, nätägare och konsumenter.

Loga

Elektriker/Elnätstekniker sökes till vårt team i Varberg

Företag Relacom AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-30

Ansök nu

Dela detta jobb