teknikjobb.se

Befattning
Elektriker

Stationering
LKAB Malmtrafik AB, Kiruna

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdatum
2020-06-08

 

Om företaget / verksamheten
Varje år fraktar LKAB cirka 29 miljoner ton järnmalmsprodukter via Malmbanan till hamnarna i Narvik och Luleå. LKAB Malmtrafik AB är ett helägt dotterföretag till LKAB och ansvarar för lastning, lossning och transport av LKAB:s järnmalmsprodukter på Malmbanan. Vi är Sveriges största åkeri med egna lastnings och lossningsterminaler, fordon (lok, vagnar m.m.) och underhållsverkstäder. Verksamheten bedrivs på LKAB:s verksamhetsorter längs Malmbanan, från Narvik till Luleå.

Om tjänsten
Sektionen för underhåll LKAB Malmtrafik söker nu en elektriker till Kiruna.
Du kommer att ingå i en grupp om åtta personer som ansvarar för underhållet av LKAB Malmtrafiks bangårdar i Kiruna och Svappavaara.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av arbete med förebyggande- och avhjälpande underhåll av våra järnvägsnära el- och signalsäkerhetsanläggningar men vi hjälper till där det behövs och ser verksamheten som en helhet med målet att säkra leveranser från gruva till hamn.
Arbetet sker på dagtid med arbetsberedskap vintertid.

Vi erbjuder goda möjligheter till vidare kompetensutveckling inom yrkesområdet.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som sätter säkerheten främst, trivs med att arbeta utomhus, är öppen för nya idéer och tar initiativ med målet att lösa problem och planera underhållsinsatser på våra anläggningar.
Arbetet medför både interna och externa kontakter varför egenskaper som samarbetsförmåga, initiativförmåga, noggrannhet och ett bra bemötande är viktiga.

Du har lägst en slutförd gymnasial utbildning med elinriktning eller motsvarande.
Du är kvalitets- och säkerhetsmedveten, du innehar lägst B körkort.
Meriterande är erfarenheter från järnväg och industriautomation.
För arbete på våra järnvägsanläggningar krävs att du uppfyller vissa hälsokrav, bland annat krävs god syn, normalt färgseende och god hörsel.

Vi erbjuder
Ett jobb i en högteknologisk, internationell mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan även erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, subventionerad tandvård, samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information
För ytterligare information vänligen kontakta produktionschef Henrik Almqvist 0980-72983.
Välkommen med din ansökan innehållande personligt brev och CV senast 2020-06-08.

Fackliga kontakter:

IF Metall: Helmer Wennberg 0980-72808

Elektriker

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-06-08

Ansök nu

Dela detta jobb