teknikjobb.se

hoganas305.jpg

Vi söker en

skicklig industrielektriker som är beredd att ta ansvar och som vill delta i en rolig och spännande utvecklingsfas. Du kan förvänta dig stora utmaningar och får därmed använda dig av ett brett kunskapsregister tillsammans med ett team av mycket duktiga kolleger. Vi ser det som positivt om du har erfarenhet från arbete från låg- och mellanspänning samt processindustri.

Vi söker dig som

har adekvat utbildning och tycker om ordning och reda. Det är viktigt med personlig lämplighet för tjänsten samt att du tycker om och klarar av att arbeta både självständigt och i grupp. Vi värderar god kommunikationsförmåga, framåtanda, flexibilitet och en positiv inställning. Körkort är ett krav.

Om tjänsten

Tjänsten är placerad på Höganäs Sweden AB i Halmstad, där vi producerar atomiserade järnpulver av återvunnen metall med fokus på säkerhet, kvalitet och kostnad. Våra elektriker arbetar med förebyggande underhåll, felsökning och reperationer av processutrustning och mätinstrument. Vi arbetar övervägande med styrsystemet ABB AC 800. Som elektriker rapporterar du till Peter Strandberg som är underhållschef.   

Att jobba på Höganäs

Vår ambition är att vara en arbetsplats där du kan utvecklas och känner att jobbet bidrar till att skapa mening i tillvaron. Vi har en tydlig ledningsfilosofi och det är genom mångfald, samarbete och prestigelöshet vi utvecklar varandra och vår arbetsplats. Vi ser alla som arbetar här som ledare, oavsett position, när vi tar oss an de utmaningar världen och vi står inför. I nära samarbete med vår omvärld styr vi mot vår vision om ett hållbart samhälle – Inspirera industrin att göra mer med mindre. 

Mer om Höganäs

Höganäs är världens ledande tillverkare av järn- och metallpulver. Vi ser oändliga möjligheter med våra produkter. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi framtidens bilkomponenter, produkter för lödning, elektriska motorer och system för hållbar energiproduktion. Höganäs grundades 1797 och har idag 18 produktionsenheter i 11 länder. Sammanlagt är vi 2 500 engagerade medarbetare som år 2017 skapade en omsättning på 8 223 miljoner. Ägare är Lindéngruppen och Wallenberg-ägda FAM.

Contact person

Kerstin Nilsson
HR Manager
+42 338925
kerstin.nilsson@hoganas.com

Peter Strandberg
Underhållschef
035-151153
peter.strandberg@hoganas.com

Logo

Elektriker

Företag Höganäs AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Dela detta jobb