teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Electrical safety Manager

Företag Valmet AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-17

Ansök nu

Electrical safety Manager

Valmet Corporation är den ledande globala utvecklaren och leverantören av teknik, automation och service inom massa-, pappers- och energiindustrin. Valmets mål är att ge sina kunder världens bästa service! Vi har 17 000 medarbetare runt om i världen, varav ca 1 700 finns i Sverige. Vi söker nu en Electrical safety manager som kommer att ha ett helhetsansvar för det systematiska elsäkerhets- och brandskyddsarbetet för Valmet i Karlstad. Välkommen att söka till oss!

I den här rollen kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att:

  • Verka för att arbetet bedrivs på ett säkert sätt och uppfyller kraven i lagstiftningen.

  • Informera och utbilda berörd personal i hur elsäkerhet och brandskyddsarbetet är uppbyggt och tänkt att fungera.

  • Säkerställa att olyckor, tillbud och riskobservationer rapporteras och utreds.

  • Säkerställa samordningsansvar avseende el- och brandskyddsarbeten.

  • Säkerställa att den elektriska och brandtekniska anläggningen besiktas.

  • Vara kontaktperson gentemot myndigheter och lämna in information som myndigheten efterfrågar.

  • Hålla dig uppdaterad om förändringar i lagar, föreskrifter, policy och rutiner.

Vem är du?

Vi ser att du som söker har auktorisation för högspänning och kunskap inom systematiskt brandskyddsarbete. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du även har erfarenhet från arbete som underhållsansvarig för elanläggningar.

Som person önskar vi att du är noggrann och har ett stort säkerhetstänk. Du är resultatdriven och har förmångan att arbeta i en matrisorganisation. Ditt ledarskap är också viktigt i den här rollen. Vi ser därför att du är duktig på att bygga team samt motivera och inspirera personal.

Vårt erbjudande

I gengäld erbjuder vi dig en roll i en spännande arbetsmiljö med ett daglig driv i verksamheten. Valmet är ett internationellt företag där det även erbjuds goda möjligheter till utveckling.

Övrig information

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Stefan Engström, Director Production, på +46 70 57 66 598 eller stefan.engstrom@valmet.com. Du kan också kontakta Fredrik Elfort, Manager Facility Services, på +46 70 317 14 00 eller fredrik.elfort@valmet.com. Båda har semester v. 28-31 och svarar då gärna på frågor men med viss fördröjning. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Varmt välkommen med din ansökan senast 17 augusti.

When everything works together

Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With 17,000 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries. Our commitment to moving our customers’ performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how – and above all, teamwork.

 

Dela detta jobb

Electrical safety Manager

Valmet AB