teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vill du jobba i en spännande, internationell miljö i en tjänst med teknisk höjd? Då ska du söka tjänsten Electrical Engineer hos oss!

Vad kommer du att jobba med?

Som konsult hos Modis kommer du att ha möjlighet att jobba med såväl stora som små organisationer och uppdrag. Rollen som Electrical Engineer består av utveckling, tillämpning design, testning och installation av elektroniska komponenter och system, inklusive automatisering med hjälp av etablerade tekniska principer och standarder.  

Vem är du som person?

Om du gillar teknik, är en lagspelare med förmåga att leverera goda resultat, då kommer du passa in hos oss! Du har en civilingenjörsexamen inom Elktroteknik, teknisk fysik eller liknande. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbetslivet men inget krav. Vidare ser vi gärna att du har kunskaper i Python, Matlab och Comsol eller andra FEM software.

I övrigt är du driven, målinriktad och strukturerad. Du har en analytisk förmåga och ett nyfiket sinne och när det kommer till detaljer så är du mycket noggrann. Svenska och engelska, i såväl tal som skrift, är ett krav. Då du kommer att arbeta som konsult ser vi att du är professionell i ditt bemötande såväl internt som externt, en Modis-ambassadör helt enkelt. 

Om Modis

På Modis strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Som konsult är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi introducerar dig i vår verksamhet och våra kunder. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Modis affärsutveckling och tillsammans skapar vi erbjudanden till marknaden.

Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt i diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att vi ska få mer av varann ordnar vi regelbundet med sociala aktiviteter.

Modis levererar en bred bas av tjänster och kompetenser Inom IT, Engineering och Life Science. våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Modis finns representerade i USA, Kanada, Europa, Asien med över 100 kontor och med mer än 35 000 kollegor i uppdrag varje dag.

Låter detta intressant?

Då ska du söka till oss så snart som möjligt!

Kontakt

Vill du bli en del av Modis eller vill veta mer om de tjänster och uppdrag som vi erbjuder, ta gärna kontakt med ansvarig Business Manager, Messiah Azimi, 70 98, Messiah.Azimi@Modis.se

Varmt välkommen med din ansökan! 

logga

Electrical Engineer till Spännande uppdrag

Företag Modis Sweden AB
Ort
Utgår

2022-01-28

Ansök nu

Dela detta jobb