teknikjobb.se

SFABs (Södertörns Fjärrvärmes) verksamhet, spelar en betydande roll i den cirkulära ekonomin. Vi bidrar till en trygg och miljösmart energianvändning, hållbar samhällsutveckling samt ett genuint ansvarstagande för vår omvärld. SFAB levererar energi till två tredjedelar av de som bor och verkar i Huddinge, Botkyrka och Salem - en av Sveriges mest expansiva regioner med stora planer på nybyggnation av både bostäder och arbetsplatser.

Placering: 

Stockholm

Bransch: 

Bygg, Anläggning

Antal tjänster: 

1

Typ av jobb: 

Rekrytering till företag

När Huddinge, Botkyrka och Salem växer behövs klimatsmarta energisystem som kan möta det växande behovet av värme och kyla. Det är sådana system SFAB skapar. Vi hjälper våra kunder att vara resurssmarta och använda rätt energi, det är bra för alla - kunden, oss och klimatet. Att så många är anslutna till vårt fjärrvärmenät gör oss till en central del av den lokala infrastrukturen och ger oss en viktig roll för livskraft och utveckling där vi verkar. Vi är stolta över vår fjärrvärme och fjärrkyla som lever upp till mycket höga miljökrav. Företaget står inför en utveckling av såväl organisation som erbjudande och har en spännande tid framför sig. Läs gärna mer på sfab.se

 

SFAB erbjuder

Vill du vara med på SFABs spännande tillväxtresa i en expansiv region? Här erbjuds du en intressant och utmanande tjänst i ett stabilt företag med korta beslutsvägar och en positiv företagskultur. Som elansvarig leder och utvecklar du SFABs elsäkerhetsarbete, och får jobba med utmanande, intressanta projekt och bidra till företagets fortsatta utveckling.

 

Om rollen

Som elansvarig får du en bred och viktig roll med ansvar för att SFAB har säkra elanläggningar där verksamheten som företaget bedriver sker enligt elsäkerhetslagen samt de förordningar och föreskrifter som utfärdats med stöd av denna. Du ansvarar för SFAB:s elanläggningar upp till 20 KV. Du ansvarar även för företagets elkunskap och direktiv för att säkerställa personsäkerheten för medarbetare då de utför elarbeten. Du ingår i produktionsgruppen och kommer att ha beredskap för produktionsanläggningarna. Dina kontaktytor internt är många och har ett nära samarbete med övriga medarbetare på din avdelning samt konsulter/elektriker som du arbetsleder.

 

Din Profil

Vi söker dig som har gymnasieutbildning med inriktning mot el alternativt elektriker samt flerårig erfarenhet av arbete med elsäkerhet. Du har auktorisation för A samt är elinstallatör för regelefterlevnad. Har du erfarenhet av arbete med underhåll inom tillverkande industri är det en fördel. Vi ser gärna att du har genomgått säkerhetskurserna Heta Arbeten, Arbete på väg Nivå 1 & 2 samt SSG Säkerhetskörkort, men de kan också tillhandahållas internt. Du har god datavana, har du CAD erfarenhet är det en fördel. Som person är du strukturerad och organiserad och drivs av att utveckla och förbättra. Du är duktig inom projekt och har god förmåga att leverera resultat i flera projekt samtidigt. Du är resultatinriktad, energisk och kommunikativ och har lätt för att skapa förtroende hos andra. Vidare är du prestigelös och trivs med att pendla mellan strategiskt arbete och operativa lösningar med god förmåga att se helheten.

 

Vi erbjuder:

Här får du vara med och forma framtidens smarta energisamhälle, du får ett spännande arbete i en liten organisation där miljö och utveckling står i fokus. Vi erbjuder flera olika förmåner som tex gym på arbetsplatsen, arbetstidsförkortning, attraktivt friskvårdsbidrag samt förmånligt pensionsavtal men även en aktiv personalklubb. Du får också:

  • Möjlighet att verka för ett spännande, samhällsviktigt och miljöriktigt utbud
  • Ett fritt och omväxlande arbete där kunden står i fokus.
  • Möjlighet att utvecklas som ledare
  • Fina kollegor och en god arbetsmiljö

 

Vi vet att våra medarbetare är nyckeln till framgång och nöjda kunder. Därför arbetar vi medvetet för att vara en stimulerande och ansvarstagande arbetsplats, där kompetensutveckling och balans i livet är viktiga delar. Mångfald och jämställdhet hjälper oss att utvecklas och vi arbetar aktivt med hälsa och friskvård.

 

Kontakt och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar SFAB med Experis. För mer information vänligen kontakta ansvarige rekryteringskonsulter Katarina Thomasson på 08-736 11 26, katarina.thomasson@se.experis.com eller Anna Setterberg, 08 764 25 83, anna.setterberg@se.experis.com.

Elansvarig till SFAB

Företag Experis AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-12-06

Ansök nu

Dela detta jobb