teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

El och instrumenttekniker till Mondi i Höga Kusten

Företag Jefferson Wells
Ort
Utgår

2022-06-12

Ansök nu

El och instrumenttekniker till Mondi i Höga Kusten

Mondi Dynäs rustar för framtiden och vi behöver nu fler elektriker och instrumenttekniker till vårt pappersbruk. Vill du jobba i en öppen och inkluderande organisation med högt säkerhetstänk? Då kan det vara dig vi söker, välkommen till oss på Mondi!

Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, är ett av världens ledande kraftpappersbruk. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med drygt 26 000 anställda i mer än 30 länder. Mondi sätter säkerheten först, satsar framåt och utvecklar produkter för en hållbar framtid.

OBS. Vi ber dig att skicka in din ansökan direkt på Mondis hemsida via länken, El och instrumenttekniker Mondi

Ditt uppdrag

Rollen som el och instrumenttekniker på Mondi är utvecklande och varierande och du blir en viktig pusselbit i vår organisation där vi arbetar för att underhålla och utveckla vår el och instrumentutrustning. Arbetsuppgifterna omfattar mindre nyinstallationer, felsökning, drifttagning och incheckning av ny utrustning och servicearbeten inom området. Du arbetar i ett team med erfarna elektriker och instrumenttekniker där du får möjlighet att bidra till Mondis fortsatta utvecklingsresa framåt.

Vem är du?

Vi söker dig som vill utvecklas tillsammans med oss på Mondi. Vi tror att du är en noggrann person som alltid strävar efter att göra dina arbetsuppgifter helhjärtat och som sätter säkerheten främst. Du har ett systematiskt arbetssätt, är ansvarstagande, flexibel och gillar att arbeta både självständigt och i team. Eftersom komplexa situationer kan uppstå i arbetet är det viktigt att du har en god initiativförmåga och är duktig på att arbeta lösningsorienterat tillsammans med andra.

För att lyckas i rollen ser vi att du har en gymnasieutbildning inom el i grunden. Det är meriterande om din bakgrund även innefattar erfarenhet inom styr och reglerteknik. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Vårt erbjudande

Grow
Alla våra medarbetare är viktiga - för processen och för vår utveckling mot en mer hållbar värld. Därmed får du också mycket eget ansvar, liksom möjlighet att påverka arbetet och din egen kompetensutveckling.

Create
Vi erbjuder en värld av möjligheter, både internt och globalt. Hos oss får du utvecklas genom hela karriären, bland annat via utbildningar inom vår Mondi Academy och i utmanande projekt.

Inspire
Du kan se fram emot en arbetsplats där säkerheten går främst och där arbetet sker nära prestigelösa kollegor. En oslagbar livsmiljö och möjlighet till aktiv fritid i den växande destinationen Höga Kusten får du på köpet.

Besök oss på vår karriärsida, Mondi Jobs för att läsa mer om hur det är att arbeta hos oss och våra förmåner.

Välkommen med din ansökan!

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar Mondi Dynäs med Jefferson Wells. Vid frågor är du välkommen att kontakta Marjo Carlson, tel. 070-377 06 64, e-post: marjo.carlson@jeffersonwells.se eller Mats Andersson, tel 070-854 30 42. e-post: mats.andersson@jeffersonwells.se

Ansök snarast men dock senast 15 maj. Urval kan komma att ske löpande.

Dela detta jobb

logo
El och instrumenttekniker till Mondi i Höga Kusten

Jefferson Wells