teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

El- och automationsingenjör till Käppalaförbundet

Ort
Utgår

2022-09-04

Ansök nu

El- och automationsingenjör till Käppalaförbundet

Har du en bakgrund inom el- och automation och vill ha ett jobb där du får vara med och göra skillnad? Vill du jobba med teknik i framkant och samtidigt göra en insats för miljön? Nu investerar vi på Käppalaförbundet för framtiden! Vill du vara med?

Som el- och automationsingenjör på Käppalaförbundet får du en utmanande och varierande roll. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att elanläggningen är i bra skick och säker att arbeta i. Vi arbetar med både högspänning och lågspänning, UPS-system, reservkraftsaggregat och drivsystem. Du kommer även att arbeta med konfigurering och enklare programmering i vårt automationssystem.

Käppalaförbundet storsatsar på miljön i Östersjön och ökad kapacitet, och står inför omfattande investeringar och ombyggnationer de kommande åren. Den intensiva utvecklingsfasen ställer krav på verksamheten att tillgodose både underhåll av den befintliga anläggningen och driva investeringsprojekten framåt. Vi söker därför en el- och automationsingenjör som vill växa och utvecklas tillsammans med oss!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

 • En ingenjörsexamen med inriktning mot el och automation eller motsvarande erfarenhet

 • Några års arbetslivserfarenhet som el- och automationsingenjör, gärna med erfarenhet från avloppsreningsverk eller annan processindustri

 • Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift

 • Erfarenhet eller kunskap inom ESA-arbete, underhållsplanering, CAD eller programmering av industriella styrsystem är meriterande

Som person är du driven, social och har ett stort engagemang i ditt arbete. Vi har en gemensam vilja att komma framåt och den vill vi att du delar med oss. Men det är inte bara högt tempo, vi har roligt också. Trivseln och stämningen på Käppalaförbundet är hög och vi har en teamkänsla som vi värnar om. Därför vill vi att du som börjar hos oss är en lagspelare som delar vår inställning till att hjälpas åt, ta eget ansvar och ha kul på vägen.

Ansvarsområden

I dina arbetsuppgifter ingår att:

 • Utföra arbeten i elsystemet

 • Som eldrift- och elsäkerhetsledare utföra Risk-P/Risk-U

 • Utföra enklare programmering och konfigurering i automationssystemet. Vi använder ABB 800xA

 • Delta i projekt rörande elkraft- och automationsfrågor

 • Felsöka på kretsar i anläggningen, till exempel motorer, ventiler, aggregat, givare och instrument

 • Planera och följa upp arbete i underhållssystemet

 • Samordna och planera service- och underhållsuppdrag som utförs av våra externa leverantörer

Som el- och automationsingenjör blir du en del av produktionsavdelningens el- och automationsenhet med placering på Käppalaverket på Lidingö.

Ansökan

Rekryteringspocessen hanteras av Randstad men du kommer att bli direkt anställd hos Käppalaförbundet. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Åsa Vallin på telefon 0733 43 40 45 eller asa.vallin@randstad.se.

Välkommen med din ansökan, som du lämnar på Randstads hemsida

Intervjuer kommer att ske löpande så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 4 september.

Facklig representant är Tomas Pettersson som nås via Käppalaförbundets växel 08-766 67 00.

Välkommen med din ansökan!

Om Käppalaförbundet.

Käppalaförbundet erbjuder dig en arbetsplats att vara stolt över, som gör en verklig insats för miljön varje dag. Vi har fokus på hållbara lösningar och miljömedvetenhet och arbetar aktivt i olika samarbetsprojekt för att utveckla teknik och miljö. På Käppalaförbundet har vi ett ledarskap där vi tror på frihet under ansvar. Vi vill att våra anställda ska ha balans i livet och erbjuder därför flextid, friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Vi har även en aktiv personalförening som ordnar aktiviteter för de anställda.

Käppalaförbundet renar avloppsvatten från mer än en halv miljon människor i elva medlemskommuner norr och öster om Stockholm. Reningen sker på ett mycket effektivt sätt i Käppalaverket, Sveriges tredje största avloppsreningsverk. Käppalaverket är också en resursutvinningsanläggning som tar tillvara och återför den näring och energi som finns i avloppsvattnet till samhällets kretslopp. Vår verksamhet är certifierad enligt ISO 14001. Vi är cirka 80 anställda i en organisation med hög trivsel, låg personalomsättning och låg sjukfrånvaro. Käppalaverket ligger i Gåshaga på Lidingö.

Mer information om Käppalaförbundet finns på www.kappala.se.

Dela detta jobb

Logga
El- och automationsingenjör till Käppalaförbundet

Käppalaförbundet