teknikjobb.se

logga

EL-KONSTRUKTÖR TILL NIBE ENERGY SYSTEMS

Företag NIBE AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-06-22

Ansök nu

EL-KONSTRUKTÖR TILL NIBE ENERGY SYSTEMS

Vill du jobba med ett av Sveriges starkaste varumärken och vara med och utveckla nästa generations NIBE-produkter? På NIBEs huvudkontor i Markaryd arbetar du i en internationell miljö med en produktportfölj i världsklass som kräver en både intensiv och högkvalitativ produktutveckling.  

Nu söker vi en teknikintresserad och ansvarskännande el-konstruktör som vill arbeta med att utveckla hållbara klimatlösningar tillsammans med ett engagerat team.

OM TJÄNSTEN

Du blir en del av teamet Product Development som är en högteknologisk och avancerad produktutvecklingsavdelning med cirka 70 medarbetare inom mekanik, el/elektronik, kylteknik, lab, styr & regler, audio-optimering etc. Du arbetar i första hand med att utveckla elektroniklösningar till styrning av värmepumpar samt med nyutveckling av elsystem till värmepumpar och el-pannor. I din tjänst ingår också kvalitetshöjande åtgärder på värmepumpar och el-pannor samt att genomföra kostnadsbesparingsprojekt.

DIN BAKGRUND

Vi söker en ansvarskännande person med ett brinnande intresse för el- och elektronik. Du är kreativ, självständig och är inte rädd för att ta egna initiativ. Du är utbildad el-konstruktör eller elektriker och är öppen för att arbeta med el och elektronik både på det teoretiska och det praktiska planet. Erfarenhet av kablagekonstruktion till vitvaruindustrin är meriterande. Goda kunskaper i engelska är ett krav då flera av leverantörerna finns utomlands.

OM ANSÖKAN

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, men dock senast den 22 juni 2021. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta någon av personerna nedan. 

OM NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,7 miljarder kr/år med närmare 1 250 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett hållbart produktsortiment som består av ett av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 27 miljarder kr och cirka 18 000 anställda i drygt 30 länder.

KONTAKTPERSONER
Mattias Nilsson
Produktutvecklingschef på NIBE Product Development
0433-27 30 00
mattias.nilsson@nibe.se

Magnus Blomsterberg
HR-ansvarig
0433-27 30 00
magnus.blomsterberg@nibe.se

Dela detta jobb

logga
EL-KONSTRUKTÖR TILL NIBE ENERGY SYSTEMS

NIBE AB