teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

EL/INSTRUMENTTEKNIKER TILL CAMBREX I KARLSKOGA

Ort
Utgår

2023-02-27

Ansök nu

EL/INSTRUMENTTEKNIKER TILL CAMBREX I KARLSKOGA

Vi söker nu dig som vill arbeta som El/Instrumenttekniker och är intresserad av att arbeta med underhåll och ständiga förbättringar av vår produktionsutrustning inom Cambrex.

Beskrivning av arbetsuppgifter
I denna roll kommer du arbeta med att reparera, felsöka och genomföra servicearbeten i våra produktionslokaler, på labb och på verkstad enligt gällande instruktioner och föreskrifter.

Installation och genomförande av vissa ombyggnationer/förändringsarbeten ingår också i dina arbetsuppgifter samt löpande underhåll på elinstallationer i våra produktionsanläggningar.

Hos oss arbetar vi säkert och kostnadseffektivt genom att hålla god ordning och reda.

Din bakgrund
Gymnasiekompetens inom El-programmet med inriktning elteknik eller automation krävs.
Minst två års erfarenhet av praktiskt arbete inom el-området.

Du har erfarenhet av instrumentteknik, styrsystem och ESA-utbildning samt meriterande om du har kunskap om ATEX-direktivet och kalibrering eller mätteknik. Har du dessutom erfarenhet från processindustrin med reparationer och underhåll är det mycket meriterande.

Goda läskunskaper i svenska, engelska och ritningsunderlag.
B-körkort är ett krav.

Du har god datavana då allt arbete utgår från vårt underhållsystem (APIPRO) Vi arbetar inom cGMP (Regelverk för patientsäkerhet) vilket innebär spårbar dokumentation och noggrann återrapportering av utförda arbetsuppgifter.

Personliga egenskaper
Vi ser att Du är utåtriktad, samarbetsvillig och kommunikativ. Du trivs med att arbeta i grupp, är ödmjuk och prestigelös i ditt sätt att ta emot och ge information. Säkerhet och kvalitet är viktigt för dig. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper

Vi erbjuder dig
Som El/Instrumenttekniker hos oss har du nu möjligheten att få vara med och bygga upp vår underhållsorganisation och påverka utvecklingen av den framåt. Genom olika utbildningar och att få arbeta med andra funktioner inom företaget, kommer du att kunna utvecklas både i rollen och inom företaget. Du kommer att arbeta i ett litet sammansvetsat team och du kommer att få ett stort ansvar och möta många utmaningar i rollen.

Rekryteringen kommer ske löpande så skicka in din ansökan omgående.

 

 

Dela detta jobb

logo
EL/INSTRUMENTTEKNIKER TILL CAMBREX I KARLSKOGA

Workspace Recruit