teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

EL/AUTOMATIONSINGENJÖR I LINKÖPING/NORRKÖPING

Företag i3tex
Ort
Utgår

2022-01-23

Ansök nu

EL/AUTOMATIONSINGENJÖR I LINKÖPING/NORRKÖPING

Variation bygger kunskap! Vill du vara med och utveckla framtidens produkter för en bättre värld? Fortsätt att läsa. 

Vi söker dig som utvecklas inom el- och automation! Vill du arbeta med produktutveckling, hjälpa våra kunder på bästa sätt och samtidigt vara en del av ett riktigt bra team? Då ska du fortsätta läsa och söka till oss!

OM TJÄNSTEN

Som el- och automationsingenjör kommer du utveckla och konstruera t.ex. PLC styrsystem, spänningsfördelning, motorstyrning, integrering mot kraftelektronik och systemkonstruktion för maskinkonstruktioner och automationslösningar i verktygen ElproCad, Eplan med flera.

Du kommer att arbeta med hela kedjan av ett projekt, från idé till montage och igångkörning. Du blir en del av vårt team i Östergötland som utvecklar manuella, semi-automatiska och hel-automatiska processer t.ex. helhetslösningar med kollaborativa robotar och visionssystem till kunder inom Automotive, Aerospace och tillverkningsindustrin.

Värdefulla erfarenheter:

  • Högskole- och/eller civilingenjörsexamen inom elkonstruktion eller automation, eller motsvarande yrkeserfarenhet

  • Erfarenhet av arbete med styrsystem, helst Siemens PCS7 eller T3000.

  • Teknikintresse

  • B-körkort

OM OSS

i3tex är ett visions- och värderingsstyrt tekniskt konsultbolag inom produktutveckling och tillsammans med våra kunder utvecklar vi framtidens produkter för en bättre värld. Vi tror på en stark företagskultur, att hjälpa varandra att lyckas och att ha roligt tillsammans! Idag är vi 170 medarbetare fördelat på 6 kontor runtom i Sverige. Våra kunder återfinns inom Automotive, Medical Technology, IT & Digital Solutions, Aerospace och Industry. De tre i:en i i3tex står for Innovate, Implement, Improve!

Tycker du att detta låter som en tjänst för dig är du mer än välkommen att ansöka, vi anställer löpande. Vill du ställa frågor om tjänsten eller om oss som företag kan du kontakta affärs- och medarbetaransvarig Ingo Aiff och har du fackliga frågor kan du kontakta någon av våra fackliga representanter via vår växel 031-589700.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakt

Ingo Aiff, +46708210127

Dela detta jobb

EL/AUTOMATIONSINGENJÖR I LINKÖPING/NORRKÖPING

i3tex