teknikjobb.se

logga

Ekoligens söker erfaren Fabriksdirektör till Kungälv

Företag Premier Service
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-18

Ansök nu

Ekoligens söker erfaren Fabriksdirektör till Kungälv

Ekoligens söker erfaren Fabriksdirektör till Kungälv

Företagsinformation

Ekoligens AB (grundat 2014) affärsidé är att arbeta för innovativa produkter och material med en hållbar ekologisk och ekonomisk affärsnytta.EcoligentPaper® är resultatet av ett innovationsprojekt drivet av EKOLIGENS AB i samarbete med svensk skogs-/pappersindustri och utvecklad i samråd Svensk klädindustri, med avsikt att utveckla CELLULOSA-BASERADE produktbärare med minimal miljöpåverkan och starka och varumärkeskommunikativa möjligheter. Mer information om oss hittar du på www.ekoligens.se

Tjänstebeskrivning

Vill du bli en ovärderlig kugge hos oss? Vill du vara med och påverka miljön och arbeta i ett företag där hållbarhetsfrågan står i centrum? Ecoligens söker nu en erfaren fabriksdirektör, som kommer att vara med och att bygga vår fabrik från grunden. Vi är i ett expansivt skede då vi håller på och bygger upp vår produktionsanläggning i Kungälv och söker nu en driven och proaktiv fabriksdirektör. Rollen är ny och du har den unika möjligheten att forma en fabrik baserat på din expertis och erfarenhet, i nära samarbete med företagets CTO och CFO. Du kommer även att vara en del i Ecoligens ledningsgrupp. Rollen innebär ett övergripande ansvar för att vår produktion, logistik, lager och leverans byggs upp och sedan drivs effektivt och når uppsatta mål. Du kommer att vara med och bygga hela vår supply chain kedja, från order till leverans och kommer sen att arbeta med att säkerställa produktiviteten i fabrikens produktions- och logistikprocesser, utan att tumma på kvaliteten. Du kommer att implementera nya processer och rutiner och därefter arbeta med ständiga förbättringar och effektiviseringar, för att tillgodose verksamhetens behov. Du ansvarar för enhetens ekonomiska resultat och tillväxt och tar fram planer och beslutsunderlag för investeringar på fabriken. I rollen som fabriksdirektör kommer du att ha personal- och ledaransvar vilket bl. a kommer att innefatta bemanningsplanering, utvecklingssamtal och kompetensutveckling. Rollen innebär även ett ansvar för arbetsmiljö- och säkerhetsfrågor. Att driva mål- och strategiarbete för fabrikens utveckling blir också en viktig del i ditt framtida jobb.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är civilingenjör med flerårig erfarenhet av liknande arbete i ledande position. Vi ser det som en stor fördel om du har erfarenhet av att ha byggt upp en produktion inom en större, tillverkande industri. Du har goda kunskaper inom supply chain och förstår vikten av att bygga upp fungerande flöden och strukturer. Eftersom Ecoligens nu är i en uppbyggnadsfas måste du vara van att arbeta proaktivt, hantera snabba förändringar och vara trygg med att fatta beslut. Eftersom du har ett helhetsansvar så måste du vara väl insatt i samtliga delar av verksamheten. Du har god erfarenhet av ständiga förbättringar samt har ett stort tekniskt intresse och ett ekonomiskt tänk. Dina kunskaper i Excel är mycket goda och du hanterar både svenska och engelska mycket bra.

Som person beskrivs du som resultat- och utvecklingsorienterad, nyfiken och handlingskraftig. Vi ser gärna att du har entreprenörsanda i dig och gillar att vara med och påverka och utveckla. Viktiga egenskaper för att lyckas i rollen är även att vara strukturerad, tydlig och kommunikativ. Som chef är du trygg och erfaren och har ett coachande förhållningssätt. Vi välkomnar dig som drivs av att utveckla verksamheter och ser en fördel i att arbeta såväl operativt som strategiskt.

Vad erbjuder vi dig?

Ecoligens är ett framtidsföretag med höga hållbarhetsambitioner och ett fokus på kvalitet och innovation och vi söker dig som brinner för detsamma. Anläggningen är helt unik med ny, automatiserad tillverkningsmetod och vi lägger stort fokus på att bygga upp och implementera processer och arbetsmetoder tillsammans med medarbetarna. Vi utvecklar produkter med ett uttalat miljö- och hållbarhetsfokus, vilket gör att Ecoligens har en mycket positiv framtidstro.

Låter det intressant?

Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringschef Malou Olausson, tel. 0733-200 880. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 29 november 2019. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!

Om PremierPremier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Kontaktperson(er)

Malou Olausson

malou.olausson@premier.se

0733-200 880

 

 

 

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Göteborg

Publiceringsdatum

31 October 2019

Dela detta jobb

logga
Ekoligens söker erfaren Fabriksdirektör till Kungälv

Premier Service