teknikjobb.se

logga

Einar Mattsson söker projektledare inom Fastighetsutveckling

Ort
Utgår

2021-07-09

Ansök nu

Einar Mattsson söker projektledare inom Fastighetsutveckling

 logo

Vill du utvecklas som projektledare och få ett fritt och självständigt arbete men samtidigt samarbeta med kompetenta kollegor i spännande ombyggnationer och renoveringsprojekt? Då är det dig vi söker!

Arbetsbeskrivning
Rollen som projektledare inom fastighetsutveckling innebär att självständigt planera arbete gällande ombyggnader i våra fastigheter och att arbeta med fler olika projekt i olika byggskeden. Du kommer att projektleda både större och mindre ombyggnationer och underhållsprojekt, från start i tidiga skeden till målgång vid överlämning till förvaltningsorganisationen.

För att trivas i rollen som byggprojektledare för tidiga skeden är du en duktig problemlösare och har lätt för att anpassa dig till nya förutsättningar och situationer. Du har ett gott omdöme och ekonomisk medvetenhet. En viktig egenskap är att kunna samarbeta och utveckla projektgruppens arbete.

Exempel på kunskaper du behöver:

  • Goda kunskaper i byggprocessens olika faser samt ekonomistyrning i byggprojekt

  • Erfarenhet av upphandling och förmåga att upprätta avtal

  • Kunskap inom entreprenadjuridik och svensk bygglagstiftning

  • Goda kunskaper i Excel, word och powerpoint.

  • Erfarenhet av att ha arbetat i en beställarroll är meriterande.

  • Erfarenhet av renovering- och ombyggnationer är meriterande.

  • Arbete i microsoft Teams är meriterande.

Vem är du?
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning med byggteknisk inriktning eller motsvarande lång arbetslivserfarenhet. Du har förslagsvis en bakgrund som projektledare, entreprenadingenjör, arbetsledare eller liknande. Du har god förmåga att skapa förtroende samt att bygga och bibehålla goda relationer. Du har också en god förmåga att förstå andras roller och förutsättningar, är intresserad av att hjälpa andra och anstränger dig för att finna lösningar.

Jobba hos oss
Vi erbjuder en arbetsplats där du får stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling och tillgång till koncernens breda och djupa kunskap. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 80 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer.

Kontaktperson
I denna rekrytering arbetar Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB med Jefferson Wells. För frågor angående tjänsten kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Lars Buvall, lars.buvall@jeffersonwells.se eller Mattias Sahlström, mattias.sahlström@jeffersonwells.se

Vi arbetar med löpande urval - välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Om Einar Mattsson
Förvaltningsbolaget erbjuder tillgång att arbeta med en bred grupp av kunder. Vi förvaltar totalt 15 000 bostäder och kommersiella lokaler åt olika aktörer varav 5 800 ligger i vårt eget bestånd. Kunderna finns främst i Storstockholm, vilket betyder att du som regel inte behöver resa några längre sträckor. Du kommer ha din bas i nyrenoverade, ljusa och moderna lokaler i hjärtat av Södermalm. Vi ser fram emot att få höra från dig.

Dela detta jobb

logga
Einar Mattsson söker projektledare inom Fastighetsutveckling

Jefferson Wells