teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Einar Mattsson rekryterar Entreprenadingenjör!

Ort
Utgår

2022-12-18

Ansök nu

Einar Mattsson rekryterar Entreprenadingenjör!

 logo

 

 

På Einar Mattsson tycker vi om att samarbeta och dela med oss av kunskap. Vi tror på att tillsammans utveckla verksamheten och bli ännu bättre på det vi gör. Vi är en organisation som tror att framgång och engagemang bottnar i trygga team och i arbetsglädje. Nu behöver vi förstärka vår organisation med en Entreprenadingenjör till vår Nyproduktion

Om tjänsten

Som Entreprenadingenjör har du ett nära samarbete med platschefen i nyproduktionsprojekt och stöttar både vad gäller ekonomistyrning och andra administrativa frågor. Exempel på arbetsuppgifter är:

  • Arbete med prognoser, kalkyler, kostnadsstyrning och ekonomiuppföljning.

  • Följa upp tidplaner och framdrift i olika projekt.

  • Hjälpa till i arbetet kring kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

  • Stötta projekt i frågor rörande kontraktsfrågor och entreprenadjuridik.

Därtill kommer du bland annat delta i byggmöten, ha kontakt med beställarombud, hantera ekonomiregleringar både mot kund och underentreprenörer samt aktivt delta i ekonomiuppföljning av projekt. Tjänsten erbjuder många sociala kontakter, utmaningar och utvecklingsmöjligheter.

Din profil

Du har relevant högskoleutbildning och arbetar idag som entreprenadingenjör. Alternativt har du arbetat med liknande uppgifter tidigare och tillskansat dig kunskap genom din arbetslivserfarenhet.

Du har mycket god vana av ekonomistyrning och uppföljning från tidigare roller och projekt, trivs med ordning och reda och arbetar strukturerat. Dessutom gillar du att ha kul på jobbet, utvecklas och arbeta hos en arbetsgivare som ser sina medarbetare som sin största tillgång!


Kontakt

I denna rekrytering samarbetar Einar Mattsson med Jefferson Wells. För frågor kring rollen kontakta Håkan Kempel, hakan.kempel@jeffersonwells.se eller Mattias Sahlström. Mattias.sahlstrom@jeffersonwells.se


Om Einar Mattson Byggnads AB

Vi erbjuder en arbetsplats där du får stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling och tillgång till koncernens breda och djupa kunskap. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 85 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer, vi är långsiktiga på riktigt.

Einar Mattsson Byggnads AB är koncernens produktionsbolag som säkrar en effektiv och högkvalitativ nybyggnads- och renoveringsverksamhet för våra projekt-, förvaltnings- och fastighetsbolag.

Du kommer ha din bas i nyrenoverade, ljusa och moderna lokaler i hjärtat av Södermalm. Vi ser fram emot att få höra från dig.

Dela detta jobb

logga
Einar Mattsson rekryterar Entreprenadingenjör!

Jefferson Wells