teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

EFTERMARKNADSKOORDINATOR TILL MULTIVAC AB

Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

EFTERMARKNADSKOORDINATOR TILL MULTIVAC AB

Har du god hand om kunder och ett starkt intresse för att göra affärer? Är du nyfiken, strukturerad och teknikintresserad? Då är detta tjänsten för dig! Som vår nya Eftermarknadskoordinator ansvarar du för proaktiv eftermarknadsförsäljning till våra befintliga kunder samtidigt som du koordinerar och administrerar kundärenden. Som bonus kan vi erbjuda dig möjligheten att arbeta i ett företag som är marknads- och teknikledande inom sin bransch.

 

DIN ROLL SOM EFTERMARKNADSKOORDINATOR

MULTIVAC är marknadsledande och teknikledande inom förpackningsbranschen. Vår utrustning används bland annat inom livsmedelsindustrin, life science och medicinsk industri. Som vår Innesäljare/Eftermarknadskoordinator tillträder du en ny roll och får en viktig funktion i vår svenska organisation. Du blir en del av vårt serviceteam och jobbar i nära samarbete med våra tekniker på fältet. Våra servicetekniker är våra främsta ögon och öron ute hos kunderna– och du kommer hantera och följa upp tips från dem relaterat möjligheter till merförsäljning. Utöver eftermarknadsförsäljning per telefon och mail har du andra koordinerande och administrativa arbetsuppgifter kopplade till våra interna och externa processer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvar:

  • Proaktiv eftermarknadsförsäljning (mot befintliga kunder) av exempelvis service och serviceavtal, utbildningsinsatser, förbrukningsmaterial (kopplat till våra maskiner) m.m.

  • Ta fram priser, offerter och avtal

  • Hantera diverse uppgifter kopplat till våra serviceavtal – exempelvis förnya/förlänga våra cirka 500 serviceavtal

  • Administrera/hantera Quality Issues och till viss del kundreklamationer

Utöver detta kommer du arbeta brett med andra administrativa, servicenära och koordinerande arbetsuppgifter kopplat till vår verksamhet. Du rapporterar direkt till vår Service- och Eftermarknadschef och jobbar i nära samarbete med våra tekniker, säljare på fältet, vår verkstad och kontorets andra administrativa funktioner. Arbetet är placerat på vårt kontor på Gastelyckan i Lund.

OM DIG

Vi söker dig som är självstartande och har en stark inre motor. Du trivs som bäst i roller där du får nytta av ditt intresse för affärer, din förmåga att skapa förtroende och din höga servicenivå. Du är allmänt nyfiken och du älskar att lära dig nya saker och att leta upp information på egen hand. Samtidigt som du har starka kommersiella intressen och egenskaper så gillar du administration och är en mästare på att skapa struktur och ordning. Vi ser med fördel att du har erfarenhet av liknande roller, d.v.s. att du sedan tidigare har vana av innesälj, service och administration. 

Våra förpackningsmaskiner innehåller stor teknisk bredd; allt från ren mekanik, hydraulik och pneumatik till mjukvara/automation och elektriska komponenter. Vi ser gärna att du tidigare arbetat med tekniska produkter/artiklar på något sätt – kanske har du en bakgrund som tekniker, mekaniker eller liknande. Men, även om hands-on mekanisk/teknisk erfarenhet är mycket meriterande är det viktigare att du har ett generellt intresse för teknik/mekanik och att du är villig att lära dig nytt.

Kvalifikationer:

  • God teknisk förståelse, med grund i, erfarenhet, utbildning och/eller intresse

  • God erfarenhet av kundkontakt, service och/eller försäljning i någon form

  • God talad och skriftlig svenska och engelska

  • God administrativ och koordinerande vana

  • Erfarenhet av SAP eller annat större/liknande ERP-system

VAD MULTIVAC ERBJUDER DIG

Du får arbeta med högkvalitativa produkter och tjänster tillsammans med ett trevligt och kompetent gäng. Marknadsmässiga villkor. Du kommer inledningsvis att genomgå ett introduktionsprogram. Utbildning i MULTIVACs maskinprogram sker löpande, dels genom tekniska utbildningar såväl som genom egna studier och interna utbildningar med vår technical trainer. Vi arbetar nära varandra och alla anställda uppmuntras att ta initiativ och alla välkomnas att vara med och påverka.

ANSÖKAN

Låter det intressant? Då är du är varmt välkommen att söka via ansökningsformuläret. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering. För frågor rörande rekryteringsprocessen och rollen, vänligen kontakta ansvarig Rekryterare Björn Jonasson; bjorn.jonasson@roirekrytering.se alternativt 0709–261 227.

OM MULTIVAC

MULTIVAC är ett familjeägt tyskt bolag med 6700 medarbetare och 87 dotterbolag världen över. MULTIVAC AB är ett dotterbolag till den tyska koncernen och drivs som ett eget bolag men med den solida koncernen i ryggen. MULTIVAC är marknadsledande och teknikledande inom förpackningsbranschen. Förpackningsmaskinerna används bland annat inom livsmedelsindustrin, life science och medicinsk industri. I Sverige, Lund finns cirka 30 medarbetare och en stabil omsättning på cirka 100 mSEK per år.

Läs mer på: www.multivac.com

Dela detta jobb

logga
EFTERMARKNADSKOORDINATOR TILL MULTIVAC AB

Roi Rekrytering Sverige AB