teknikjobb.se

Med mer än 30 års erfarenhet i träbearbetningsindustrin har Mixon levererat över 1500 tekniska lösningar runt om i världen. Mixon är ett familjärt bolag som under alla år i branschen följt de senaste trenderna i limbranschen. Till verksamheten i Kungälv söker vi nu efter en Eftermarknadsansvarig!

Rollen
Som Eftermarkandsansvarig är du främst ansvarig för:
• reservdelshantering och teknisk rådgivning till kunderna
• ha koll på lager och logistik
• införsäljning av reservdelar

Din viktigaste roll är att se till att kunderna blir nöjda och att du hanterar och balanserar alla frågor och ärenden kundorienterat. Din vardag är att ta hand om inkommande samtal gällande tekniska frågor, eventuella reklamationer som kunderna har. Du ingår i ett team och har ett mycket tätt samarbete med produktionschefen.

Du erbjuds
Här erbjuds du ett jobb i ett familjärt företag på den internationella marknaden. För den som vill och är intresserad finns det möjlighet till påverkan av förbättringsarbete.

Din profil
Vi söker dig som har en teknisk bakgrund och några års erfarenhet av administration. Du agerar som spindel i nätet och förstår värdet av en nöjd kund. Du har en vana att arbeta i affärssystem. Du ska ha en vilja att lära dig mer speciellt om maskinerna. Viktigt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Körkort uppskattas men ej ett krav.

Bra att veta!
Rekrytering direkt till Mixon!
Arbetstiderna är 7:00-16:00

Intresserad?
Du söker tjänsten som Eftermarknadsansvarig genom att ladda upp ditt cv och personligt brev nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.
Mixon har valt att samarbeta med TEMP-TEAM i denna process. Därför sker all kontakt om tjänsten med TEMP-TEAM, Hanie Jadidi 0708-585510.

Logga

EFTERMARKNADSANSVARIG

Företag Temp Team
Ort
Utgår

2019-10-18

Ansök nu

Dela detta jobb