teknikjobb.se

Företagsinformation
EBE Gruppen har ca 120 medarbetare, som var och en har sin styrka och kompetens. Tillsammans utför vi uppdrag inom skadeservice och torkteknik, effektivt med ett kvalitativt resultat. Vi jobbar alltid nära våra kunder som innefattar försäkringsbolag, byggentreprenörer, fastighetsägare, kommuner och fastighetsförvaltare. Stora som små, alla är välkomna till oss.


Tjänstebeskrivning
Vill du ha ett utvecklande och omväxlande jobb? Vill du arbeta i ett trivsamt företag och växa tillsammans med oss? Då har vi jobbet för dig, vår avdelning för rivning och sanering, EBE Skadeservice söker en arbetsledare! Som arbetsledare hos oss har du en central roll i organisationen med goda möjligheter att både påverka och utveckla. Du rapporterar direkt till produktionschef och säkerställer att våra projekt löper smidigt enligt plan från start till mål. Du ansvarar för olika projekt i en operativ roll, med ett arbetsledande ansvar för ett tiotal medarbetare. Dina ansvarsområden kommer utöver planering och ledning att utgöras av diverse dokumentation, uppföljningar och rapportering av status på pågående projekt.

Kvalifikationer
Du är en person som känner dig trygg och trivs i ditt ledarskap. Ditt strukturerade arbetssätt, din entusiasm och ditt engagemang bidrar till att leda såväl medarbetare som projekt framåt. Du är bekväm i en miljö där det är högt i tak och du är prestigelös i ditt sätt att vara. Du trivs i mötet med människor och har lätt för att knyta kontakter. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av en arbetsledande roll, gärna från bygg/entreprenadbranschen.Tjänsten kräver att du har god kommunikativ förmåga i svenska språket, att du har god datavana samt B körkort.
Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig ett roligt jobb med varierande arbetsuppgifter i en händelserik miljö. Du blir en del av en organisation med engagerade medarbetare, korta beslutsvägar och goda möjligheter att påverka. EBE gruppen är ett framgångsrikt företag som står inför en fortsatt expansion under de kommande åren.
Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Veronica Olsson tel; 0707–858635. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

logga

EBE Skadeservice söker arbetsledare till Göteborg!

Företag Premier Service
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-20

Ansök nu

Dela detta jobb