teknikjobb.se

E-Commerce Logistiker

Företag Jula AB
Ort
Utgår

2021-05-18

Ansök nu

E-Commerce Logistiker

På Supply Chain ansvarar vi över att ha en effektiv och kvalitativ logistikprocess på Jula. Målsättningen är att skapa en tids- och resurseffektiv logistikprocess med hög kvalitet för varuflöde från leverantör till varuhus på Julas samtliga marknader. I avdelningens ansvar ligger även att säkerställa ett väl fungerande samarbete i delflödet och i gränssnitten mot övriga centrala funktioner och säljbolag, samt en väl fungerande relation till Julas leverantörer.

Nu söker vi dig som vill utveckla Julas E-Commerce till nya nivåer.

Dina uppgifter består av att säkerställa en effektiv process genom hela E-commercekedjan, från att kunden har lagt en order tills att varan är levererad. Jula vill vara ett självklart val för kunden oavsett om man väljer att handla i varuhus eller via nätet och vi skall vara konkurrenskraftiga i vårt erbjudande till kunden både vad gäller kostnader och servicenivå samtidigt som våra egna processer skall vara så kostnadseffektiva som möjligt. Du kommer att få ansvar för vår E-commerceutveckling inom Logistik samt att vara involverad i olika utvecklingsprojekt och samarbeta med flertalet andra avdelningar på Jula.

Som E-Commerce Logistiker på Jula kommer du få utveckla våra processer både internt på vårt Huvudkontor och Central Lager och tillsammans med externa parter hitta de mest effektiva distributionslösningarna till alla våra marknader. Du kommer även vara involverad i hur vi säkerställer försörjningen till E-commerce i förhållande till vår övriga försäljning.

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter

Du har erfarenhet och/eller utbildning inom logistik/Supply Chain, gärna med inriktning mot E-commerce. Erfarenhet från utvecklingsarbete inom E-commerce ser vi som mycket meriterande och har du dessutom erfarenheter av Relex samt av Infor M3 ser vi det som mycket positivt. Vidare behärskar du svenska och engelska väl, både i tal och skrift, samt har goda Excelkunskaper. Viktigast av allt är att du har en vilja och ett driv att vi varje dag ska bli lite bättre än igår.

Det här är du som person

Du gillar ett högt tempo samt har en god förmåga att hantera många olika saker samtidigt. Du måste vara proaktiv och tycka om att arbeta med ständiga förbättringar. Flexibel, strukturerad, självständig, ha en god förmåga att uppfatta helheten, komplexa situationer och att prioritera rätt saker för största kundnytta.

Bra att veta

Tjänsten är tillsvidare på 100% med placering på Julas huvudkontor i Skara. Om du tycker att du passar in på beskrivningen ovan tveka då inte att söka direkt då vi kommer hålla intervjuer löpande. Sista ansökningsdag för tjänsten är den 18/5-2021.

Vi samarbetar med Nåvi i denna rekrytering. För att skicka in en ansökan så klickar du på länken nedan:

https://www.xn--nvi-ula.se/about/

Dela detta jobb

E-Commerce Logistiker

Jula AB