teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Duo Asfalt söker Kalkylator till Stockholm

Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-07

Ansök nu

Duo Asfalt söker Kalkylator till Stockholm

Företagsinformation
På Duo Asfalt ser vi alltid möjligheterna. Möjligheterna att göra ditt projekt tätare, slitstarkare, hållbarare eller färggladare. För vi har asfalt i blodet. Det har vi haft i generationer. Och tack vare vår långa erfarenhet, breda kunskap och våra unika produkter löser vi dina utmaningar – oavsett om de har med konstruktion eller kreativitet att göra. Från årsskiftet är vi en del av Infrea och är nu ännu mer rustade för att expandera vår marknad. Vi är idag 32 anställda och har verksamhet i västra och södra Sverige samt i Stockholmsregionen.
Läs gärna mer om oss på www.duoasfalt.se

Tjänstebeskrivning
Vill du, i rollen som kalkylator, vara med och utveckla vår entreprenadverksamhet i Stockholmsregionen? Har du erfarenhet av kalkylering inom entreprenad/byggbranschen och vill arbeta i ett företag med korta beslutsvägar och möjlighet att påverka? Älskar du dessutom siffror och kalkyler, så är du kanske vår nya kollega!

I rollen som kalkylator kommer ditt arbete att vara fokuserat på att skapa kalkyler och lämna anbud som både ger lönsamhet och kvalitet. Du kommer att driva processen från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag och arbeta med kalkyl av kostnader för projekten, anbudsförfrågningar och anbudsutvärdering. Du kommer även att analysera och identifiera risker samt se möjligheter att hitta alternativa lösningar på kunders projekt. Du kommer att ha ett nära samarbete med regionchefen och blir spindeln i nätet mellan försäljning och produktion.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en lämplig teknisk utbildning och erfarenhet som kalkylator från entreprenad/byggbranschen. Eller så jobbar du idag som inköpare eller entreprenadingenjör och vill ta steget vidare till kalkylator.

Som person är du strukturerad, analytisk och bra på att prioritera. Du är van att driva dina projekt framåt och har god förmåga att ta egna initiativ. För att passa in hos oss är du också en positiv lagspelare med stor samarbetsförmåga och ett serviceinriktat sätt. Vi ser även att du har god kommunikationsförmåga och goda kunskaper i svenska, både i tal som skrift. Du är en van användare av Officepaketet samt behärskar kalkyl -och planeringsprogram. Eftersom du ibland kommer att vara ute hos våra kunder i Stockholmsregionen, krävs att du har B-körkort.

Vad erbjuder vi dig?
Duo Asfalt är ett framgångsrikt och ledande företag i branschen och har en historia sedan 50-talet. Vi har en familjär stämning hos oss och värdesätter korta beslutsvägar. Vi erbjuder dig ett spännande jobb med varierande arbetsuppgifter, där du blir en viktig del av företaget och vår framtida utveckling.


Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringschef Malou Lundgren tel. 0733-200 880 eller skicka ett mail, malou.lundgren@premier.se. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 7 februari 2022. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Om Premier:
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 400 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom ekonomi, försäljning/marknad, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Dela detta jobb

logga
Duo Asfalt söker Kalkylator till Stockholm

Premier Service AB