teknikjobb.se

Stockholmsregionen är i dagsläget en av Europas snabbast växande regioner. Vi behöver därför stärka upp ett redan starkt team med ytterligare en projektledare till enheten Projekt investering innerstan. Vi söker dig som är driven och som har erfarenhet från projektledning och VA samt som vill arbeta med infrastruktur och leda projekt i samband med om- och nybyggnation av vårt ledningsnät och anläggningar i Stockholm innerstad. Vi erbjuder en spännande och utvecklande miljö med erfarna och kunniga kollegor där vi tillsammans arbetar för att Stockholm ska bli världens mest hållbara stad.

Arbetsuppgifter och utmaningar
Som projektledare styr du ditt projekt mot uppställda mål från det att du får uppdraget till det att projektet är klart och överlämnat. Du ansvarar bland annat för beställning av projektering och utförandet av om- och nybyggnation av ledningsnätet med tillhörande anordningar. Exempel på arbetsuppgifter:
• Leda, planera, fördela samt följa upp arbetet i projektet
• Ansvara för tid, kostnad samt innehåll (inkl. tekniskt ansvar) för projektens genomförande
• Följa upp och rapportera genomförandet och förändringar gentemot styrgrupp, investeringschef, projektägare eller annan intressent
• För Stockholm Vatten och Avfalls talan, medverka, samordna samt bevaka våra intressen tekniskt, ekonomiska och tidsmässigt på externa projekterings- och byggmöten.

Projektledarrollen innebär många externa och interna kontakter i olika forum med bland annat myndigheter, exploatörer, entreprenörer, konsulter, medborgare och kollegor inom staden/kommunen. Statusen på ditt projekt rapporterar du till din enhetschef.

I din tjänst kommer du att arbeta med säkerhetsklassad information. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer därför att genomföras i samband med anställning.

Din profil
Vi söker dig som har:
• Universitet/högskoleexamen med teknisk inriktning eller kunskaper förvärvade på annat sätt som arbetsgivaren finner likvärdig

Det är även meriterande om du har:
• Utbildning och/eller erfarenhet av VA-branschen
• Erfarenhet från bygg- exploateringsprocessen
• Erfarenhet av att driva eller medverka i projekt och speciellt med inriktning på anläggning och VA.

Som person söker vi dig som är självgående och strukturerad då arbetet innebär mycket frihet under eget ansvar. Du har lätt för att samarbeta och skapa relationer samt är kommunikativ i både tal och skrift. I ditt arbete har du ett affärsmässigt tänk och är strukturerad samt beslutsam.

Övrigt om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning och provanställning kan bli aktuellt. Du kommer att ha din placering i våra moderna lokaler i Ulvsunda. Planerad start är enligt överenskommelse.

Ansökan
Låter det intressant? Skicka då in din ansökan senast den 31 maj 2020.

För ytterligare information om tjänsten kontaktar du enhetschef Dennis Ropero, på tfn 08-522 138 20.

Våra fackliga representanter för Kommunal, Vision, Saco och Ledarna når du via vår växel 08-522 120 00.

Mer om oss
Vi är en lärande organisation med mycket erfarenhet och kunskap till ditt stöd. Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande jobb med intressanta arbetsuppgifter, duktiga kollegor och ett mycket bra arbetsklimat. Dessutom erbjuder vi goda anställningsvillkor, digitala och flexibla arbetssätt, kontinuerlig kompetensutveckling samt en rad hälsofrämjande fördelar.

Logga

Driven projektledare inom VA

Ansök nu

Dela detta jobb