teknikjobb.se

Driven projektbeställare till E.ON i Malmö!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2020-07-12

Ansök nu

Driven projektbeställare till E.ON i Malmö!

E.ON är på en spännande hållbarhetsresa, med målet att bygga ett hållbart samhälle och driva utvecklingen mot framtidens elnät. I rollen som projektbeställare har du ett viktigt ansvar i den utvecklingen. I denna roll är det viktigt att du är relationsskapande, men med fullt fokus på att leverera enligt plan. Har du också kunskap inom el och elnät kan detta vara helt perfekt för dig!

Om tjänsten

Academic Work söker för E.ON:s räkning en projektbeställare till Malmö.

E.ON arbetar ständigt för att vara ledande i arbetet för en bättre miljö och skriver ”Vi har bestämt oss. Nu skapar vi en bättre morgondag. För våra kunder, för oss själva, för vår planet. På E.ON arbetar vi för fullt med att förnya Sverige. Senast 2025 lovar vi att allt vi producerar och erbjuder kommer från 100 % förnybar eller återvunnen energi. Vi gör det enkelt att leva hållbart”. E.ON arbetar för utvecklingen av tekniska innovationer och användarvänliga kundlösningar för den nya energivärlden!

I rollen som projektbeställare har du ett viktigt ansvar i denna framtidsresa, med stort fokus på moderniseringsprojekt. Du har ett starkt team i ryggen, men förväntas driva på ditt arbete framåt.

Du erbjuds

 • En möjlighet att jobba i en roll som kräver både teknisk kunskap och relationsskapande

 • Vara en del av ett stort, omfattande hållbarhetsmål - där du är med och bidrar!

 • En utvecklande miljö med spännande projekt. För dig som är redo och gillar att leverera är detta helt rätt roll att söka!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult på E.ON. Uppdraget är på heltid och är långsiktigt.

Arbetsuppgifter

I rollen som projektbeställare genomför du kontroll och styrning av entreprenaden samtidigt som du håller i den ekonomisk uppföljning av projekten. Projekten upphandlas genom avrop mot ramavtal, och i dessa projekt är det stort fokus på kommunikation, skapa relationer och förhandling. Dina främsta kontaktvägar kommer vara entreprenörer, markägare, kunder och myndigheter.

Du kommer jobba med större moderniseringsprojekt som kan vara kabelprojekt, anslutning av nya produktioner och kunder, och ha löpande dialog med både interna och externa parter i ditt arbete.

Vi söker dig som

 • Har den tekniska förståelsen över elnätet. Antingen genom erfarenhet eller från din utbildning, kanske inom elkraft, elektro, industriell ekonomi eller liknande. Viktigast är kunskapen om el och elnätet.

 • Erfarenhet av projekt, och van vid att driva projekten framåt

 • Har goda kunskaper i det svenska såväl som det engelska språket, då stor del av kommunikationen externt sker på svenska.

Det är meriterande om du:

 • Har entreprenadjuridik-kompetens

För tjänsten lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt personliga driv. Du kommer behöva triggas av viljan att leverera och ständigt lära dig mer, samtidigt som det är naturligt för dig att skapa relationer. Som person ser vi att du är:

 • Ansvarstagande
 • Affärsmässig
 • Kommunikativ

Övrig information

 • Start: Omgående med hänsyn till överenskommelse

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Malmö.

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och E.ONs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

E.ON är ett företag som befinner sig på en spännande utvecklingsresa. De fokuserar mer än någonsin på att utveckla sina kundrelationer, växa med kundnära energilösningar samt skapa nya affärsupplägg för att optimera energi- och fastighetssystem. E.ON arbetar engagerat och gränsöverskridande tillsammans för att öka deras kunders konkurrenskraft och bygga ett hållbart samhälle.

Dela detta jobb

Driven projektbeställare till E.ON i Malmö!

Academic Work