teknikjobb.se

DRIVEN MONTÖR SÖKES!

Företag Junic
Ort
Utgår

2021-10-31

Ansök nu

DRIVEN MONTÖR SÖKES!

Är det dig vi söker? Vi söker just nu en montör till vår kund Westbo of Sweden AB i Reftele!

Kundföretag
Westbo of Sweden AB är ett familjeägt företag beläget i Reftele. Vi tillverkar kaminer och spisar, främst i gammal stil. Vi omsätter ca 22 miljoner och har en ledande position på europamarknaden inom vår nisch.

Dina arbetsuppgifter och profil
Arbetsuppgifterna kommer bestå av montering av kaminer och spisar. Det är meriterande om du har erfarenhet av montering eller annat praktiskt arbete. Detta är oftast ett lite mer rörligt och varierande arbete därför är det viktigt att du som person är lättlärd och driven och sätter stor vikt vid att leverera hög kvalitet. För att passa för detta uppdrag är du som person noggrann och mån om att göra ett bra arbete. Du kommer att jobba på egen hand men även tillsammans med andra så det är viktigt att du trivs med den variationen. Som person är du effektiv och har lätt för att komma in i att lära dig nya arbetsmoment. Du måste behärskar svenska flytande i tal och skrift.

Arbetstider: Dagtid

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Westbo of Sweden AB med Junic AB och du söker tjänsten genom att registrera ditt CV och personliga brev på www.junic.se. Urval och intervjuer med sökande sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

För frågor om tjänsten är du välkommen att ringa rekryteringskonsult Outi Mäkinen Fränberg på 0371-830 60.

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

Dela detta jobb

DRIVEN MONTÖR SÖKES!

Junic