teknikjobb.se

-->

Driven Medicinteknisk Ingenjör till Medicinsk Vårdteknologi inom enheten Lab och Primärvård

Ort
Kategorier
Utgår

2020-09-27

Ansök nu

Driven Medicinteknisk Ingenjör till Medicinsk Vårdteknologi inom enheten Lab och Primärvård

 

Vill du vara med där allt händer så är Karolinska Universitetssjukhuset rätt plats för dig att arbeta på! Vi är ett av Nordens största sjukhus och tillsammans med Karolinska Institutet leder vi den medicinska utvecklingen i Sverige. Vi bygger ett nytt sjukhus för ny sjukvård. 
 
Vår vision är ”Patienten först” med ledorden ansvar, medmänsklighet och helhetssyn och vårt mål är att vara ett av Europas främsta sjukhus.
 
Medicinsk Vårdteknologi (MVT) är en del av Utveckling och Innovation (UoI) och är organiserad i en matrisorganisation där Lab och Primärvård (LoP) är en av leveransenheterna. Verksamhetsområdet bedriver aktiv samverkan med övriga enheter inom Karolinska, SLSO, KI samt KTH.

MVT har cirka 130 anställda och finns i huvudsak i Solna och Huddinge. Vi utför huvudsakligen förebyggande underhåll, kalibreringar, akutservice, förvaltning och konsultation inom det medicintekniska området. MVT ansvarar för styrning och riktlinjer gällande hantering av medicintekniska produkter och system inom Karolinska.    

Om tjänsten
Din huvuduppgift som medicinteknisk ingenjör är att ansvara för underhåll, objektsförvaltning, kalibreringar, ankomstkontroller, processutveckling samt akuta ärenden av medicinteknisk utrustning. Till arbetsuppgifterna hör även konsultation, upphandlingsstöd, utbildning samt delaktighet i verksamhetens förbättringsarbete. Du arbetar i en omväxlande arbetsmiljö med högt tempo, mycket kund- och leverantörskontakter vilket kräver förmåga till att kunna ta initiativ, vara proaktiv och kunna planera sin arbetsdag så effektivt som möjligt.

Du kommer att arbeta och utgår från Karolinska lokaler i Solna. Våra kunder består till största delen av klinikerna inom Karolinska men även vårdcentralen, vårdavdelningar samt externa kunder och akutsjukhus.
 
Resor inom Stockholmsområdet till kunder och andra samarbetspartner ingår som en del av arbetet. 
 
Verksamheten utför spårbara kalibreringar enligt ISO17025 inom mätplatserna massa, temperatur, fotometri, varvtal och tryck.    

Anställningsform:
Tillsvidareanställning, 39:30 tim/vecka. Vi tillämpar flextid.    

Vi söker
Då arbetet dagligen innebär kontakter med kunder, leverantörer och medarbetare är det viktigt med en god serviceanda och ett positivt bemötande. Viktiga personliga egenskaper är planeringsförmåga, social kompetens, prioriteringsförmåga, flexibilitet, samarbetsförmåga, och gott ordningssinne. 

Önskvärda egenskaper också att du är resultatinriktad, produktiv, flödesinriktad och har stor ansvarskänsla.

Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet. 

Kvalifikationer
Vi vill att du har goda kunskaper och ett stort intresse inom medicinsk teknik, elektronik, IT samt service. Du bör ha en högskoleexamen inom medicinteknik eller liknande alternativt ha förvärvat motsvarande praktiska kunskaper. 

Yrkeserfarenhet av arbete med underhåll/reparationer samt kalibrering på medicinteknisk utrustning är meriterande. 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av självständigt fältservicearbete med eget ansvar mot kund samt B-körkort.

Vi ställer också följande krav:

  • Behärska svenska samt teknisk engelska både i tal samt skrift
  • Goda kunskaper inom IT och nätverk
  • Erfarenhet inom ackrediterad kalibreringsverksamhet enligt ISO 17025 är meriterande.

    Information om tjänsten lämnas av:
Tf. Enhetschef Erhan Uludag
tel: 072 - 597 89 65
epost: erhan.uludag@sll.se     
Fackliga företrädare:

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset.

https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Driven Medicinteknisk Ingenjör till Medicinsk Vårdteknologi inom enheten Lab och Primärvård

Karolinska Universitetssjukhuset