teknikjobb.se

logga

Drifttekniker Vattenverk

Ort
Utgår

2021-09-30

Ansök nu

Drifttekniker Vattenverk

Teknik i Väst AB

Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem?

Teknik i Väst är en del av Arvika kommunkoncern och vi har cirka 150 medarbetare.

Vi är ett resursbolag för drift och skötsel inom områdena gator och vägar, vatten och avlopp samt renhållning för Arvika och Eda kommuner. Dessutom hanterar bolaget verksamheternas elnät, fjärrvärme och kraft för Arvika samt driften av fiber för Arvika och Årjängs nät.

Med kompetens och framåtanda skapar våra medarbetare kundnytta och bidrar till ett hållbart samhälle – för ett levande, modernt och väl fungerande Västvärmland. Hos oss gör varje medarbetare skillnad och är en resurs vi gärna satsar på.

Nu söker vi en drifttekniker till vårt team på vattenverken i Arvika och Eda. Vi tillhör avdelning Vatten och avlopp som ansvarar för kommunernas vattenförsörjning. På vattenverken arbetar åtta personer som alla är stolta över att få bidra till kommunernas goda vatten.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär drift och underhåll av Arvikas vattenverk, tryckstegringsstationer och vattentorn. Byten av vattenmätare samt provtagning av vatten ingår också i arbetet.

Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

Kvalifikationer

Du har en avslutad gymnasieutbildning och det är önskvärt med erfarenhet inom VVS. God datorvana är ett krav. Har du utbildning och/eller erfarenhet av processteknik är det meriterande.

Du är en person som har lätt för att samarbeta med andra men som samtidigt kan arbeta självständigt och ta egna initiativ. Vi ser gärna att du är kreativ, strategisk och kvalitetsmedveten. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi förutsätter att du kommunicerar väl på svenska i tal och skrift. B körkort erfordras. BE-körkort är meriterande. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Övrigt

Arvika kommun samarbetar med Varbi i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag.

Anställningsform

     Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

     Heltid

Tillträde

     Enligt överenskommelse

Löneform

     Månadslön

Antal lediga befattningar

     1

Sysselsättningsgrad

     100 %

Ort

     Arvika

Län

     Värmlands län

Land

     Sverige

Referensnummer

     2021/96

Kontakt

  • Magnus Fahlstad, 073-232 42 36

Facklig företrädare

  • Kommunal, 0570-817 41

  • Vision, Cathrin Sköld, 0570-764094

Publicerat

     2021-08-24

Sista ansökningsdag

     2021-09-30

Dela detta jobb

logga
Drifttekniker Vattenverk

Teknik i Väst AB