teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Drifttekniker – Vattenfall Vattenkraft, Akkats

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-27

Ansök nu

Drifttekniker – Vattenfall Vattenkraft, Akkats


Vattenfall Vattenkraft ansvarar för Vattenfalls 90 vattenkraftverk och 400 dammar i Norden. Vi är ca 500 medarbetare i Sverige och Finland med huvudkontor i Luleå. Vattenkraftens förnybara elproduktion är en förutsättning för att skapa ett klimatsmart och fossilfritt samhälle där vi spelar en viktig roll som möjliggörare för framtidens hållbara energisystem. Vår produktion motsvarar ca 25 % av Sveriges totala elbehov. För att leverera hög tillgänglighet i vår produktion behöver vi ständigt utmana oss själva, utveckla våra arbetssätt och ta tillvara digitala möjligheter. Du blir en viktig del i det arbetet!

 Vattenfall Vattenkraft rekryterar drifttekniker till Akkats
Som drifttekniker kommer du att medverka i allt förekommande produktions-/drifttekniskt arbete vid vattenkraftanläggningarna Ligga, Seitevare, Parki, Randi och Akkats. Arbete vid andra anläggningar längs Lule älv kan också förekomma.
 Du kommer att arbeta med analys och problemlösning, felavhjälpning, ronder, underhåll och förbättringsprojekt. Framöver kan du även ha en roll som BAS-U (byggarbetsmiljösamordnare) i samband avställningar och projekt. Som drifttekniker har du regelbunden beredskap. 

Dina kvalifikationer
Vi söker en mångsidig och ansvarsfull kollega. Du tycker om att hitta lösningar och att dela idéer med kollegor. Ditt arbetssätt är strukturerat och du lägger stor vikt vid säkerhet i alla moment. Du uppskattar samarbete, men är också beredd på att ensamarbete förekommer.
 Du har el-teknisk utbildning från gymnasiet eller yrkeshögskola (till exempel el- och energiprogrammet, vattenkraftsteknik) och erfarenhet av produktions-/drifttekniskt underhåll, ronder, felsökning, planering och samordning av arbetsuppgifter. Arbetet kräver körkort (B), bra IT-vana och goda kunskaper i svenska och gärna också engelska. 

Mer information
Placeringsort är Akkats. Du kommer att ha beredskap i genomsnitt var sjunde vecka enligt ett rullande schema.
 Välkommen med din ansökan via vår annons på Vattenfalls karriärsidor senast den 11 november, 2021. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail. Har du frågor om din ansökan eller ansökningsportalen kontakta rekryterare Ingela Skoog, 0730-243 164. 

Kontaktpersoner
För frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Jonas Helin, 070-305 95 03. Fackliga representanter är Anneli Jönsson Ledarna, Mikael Busk Unionen, Magnus Nilsson Akademikerna och Anders Karlström SEKO. Alla nås via Vattenfalls växel, 08-739 50 00.

Utveckla din klimatsmarta karriär tillsammans med oss, välkommen med din ansökan! Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Location: Jokkmokk

Dela detta jobb

Drifttekniker – Vattenfall Vattenkraft, Akkats

Vattenfall AB